Quote (Namechange @ 9 Mar 2011 20:03)
kár hogy letöröltem a greendayquotes.txt-t

Nekem még megvan. Majd kiadom könyvben.
Quote (jarabekg @ 9 Mar 2011 20:02)
Senki sem bántott még meg? Orly? Akkor miért sírtál amikor megkérdeztem, h miért kellett söndört reportolni, hogy te láttad hogy bánik vele? Láttad mekkora fasz volt? (ha jólemlékszem pont szó szerint) Persze, az emberek direkt szokták lejáratni magukat, és jót szórakoznak rajta... ha visszaolvasnád a saját postjaidat látnád a fröcsögő nyáladat és csurgó könnyeidet, és azt, hogy egyszerű vagy mint egy faék.
És az, hogy egy atyafi pusztai szakközepes suttyó csóri tróger aki csak 3,5 IQval több mint egy mekcsiken, aki nao szejcsizi a tincsi tsajszikat, és olyan szinten függ egy online társaságtól, hogy akárhányszor elzavarják, akárhányszor leírja h ő mekkora rl rulzor, és hogy mennyire nincs szüksége erre az egészre mert, hogy őt rl mennyire szeretik (persze a fent említett okokból ezt alapból kétlem), mégis minden egyes kurva alkalommal visszajön, és próbálja megszerettetni magát, többre tartja magát nálam a valós életben, az alapján, ahogy online megismert, biztos azért van mert én tényleg akkora suttyú vagyok.
Nem kezdem el bizonygatni neked, hogy jobb vagyok nálad, egyrészt mert ez egy tény, másrészt meg neked mondhat akármit az ember, akár szépen akár kapszlokkal, nem jut el az agyadig, mivel ostoba vagy.
Az, hogy boldogabb vagy nálam, lehetséges, de csak szimplán azért mert boldogok a lelki szegények... Ha ezért tartod többre magad akkor csak annyit mondok, hogy okj.
Azt kell mondjam én is kicsit többre tartom magam Petinél.
Most megkövezhettek.