d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Fórum Találkozó 2010 Február
Prev1252627282972Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 4 2010 12:38am
Quote (-joey- @ Feb 4 2010 07:26am)
Köszi a hathatós bölcseleteket multi. Nem tudom ki vagy, és szerintem nincs is igazad, úh. magasról leszarom a postodat.

Joey, lehet, hogy ha a másik accomról jövök be (meló helyen vagyok, és innen nemszívesen lépnék fel azzal amit használok - meg van rá az okom), akkor talán megtiszteltél volna, hogy érdemben reagálsz és nem csak egy ilyen lekezelő postot írsz, bár, hogy őszinte legyek nem számítottam másra tőled. :)
Member
Feb 4 2010 12:46am
Quote (givi_cumi @ 4 Feb 2010 07:38)
Joey, lehet, hogy ha a másik accomról jövök be (meló helyen vagyok, és innen nemszívesen lépnék fel azzal amit használok - meg van rá az okom), akkor talán megtiszteltél volna, hogy érdemben reagálsz és nem csak egy ilyen lekezelő postot írsz, bár, hogy őszinte legyek nem számítottam másra tőled. :)

azért valljuk be, okosabb az ember multiról
Member
Gold: 5,302.77
Feb 4 2010 12:52am
Quote (givi_cumi @ Feb 4 2010 07:38am)

Nem foglak megtisztelni, mikor nyilvánvaló, hogy a postod semmi konstruktív ontopic jelleggel nem bír, csupán idejöttél kötekedni.

Most akkor én is megfordíthatnám a dolgot, hogy "azért mert rici egy gyenge kis pöcs, nyugodtan mocskolódhat, mert a nála erősebb emberek nem baszhatják képen, mert hogy nézne az ki".

Ezt vártad?

Amúgy, mikor is aláztam én meg? Mikor flegmázott, kioktatott, mindenféle agyhalott nyomoréknak titulált, én pedig emlékeztettem rá, hogy jelenleg hol a helye a dolgok rendszerében (vagyis arra, hogy csak fórumon ilyen nagy a szája, az életben meg egy szerencsétlen nyomorult)?

Persze akár be is vallhatnád, hogy nem az bassza a csőrödet, hogy ricit valaki meg akarja verni, hanem az hogy joey akarja, nosza ugorjunk rá, emellett nem lehet elmenni!

Még élénken él a fejemben, mesht hogy éljenezte a tömeg, amikor ricit a falhoz baszta, meg hozzávágta a pénzt, és ment haza topicot nyitni, hogy mekkora király, hogy rici elsírta magát. Érdekes akkor senkiben nem voltak ilyen lelkes érzelmek. Da ha már én akarom meglegyinteni! Ki ne találjam már, én leszek a fórum mocska!

Elmész te is a fenébe, unom már, hogy rajtam lógtok, és minden kurva postomba belemagyaráztok.

Megkaptad a válaszodat. Tetszik vagy nem, ez van, ilyen vagyok, le lehet kopni rólam.

This post was edited by -joey- on Feb 4 2010 01:01am
Member
Feb 4 2010 01:08am
Quote (-joey- @ Feb 4 2010 07:52am)
Nem foglak megtisztelni, mikor nyilvánvaló, hogy a postod semmi konstruktív ontopic jelleggel nem bír, csupán idejöttél kötekedni.

Most akkor én is megfordíthatnám a dolgot, hogy "azért mert rici egy gyenge kis pöcs, nyugodtan mocskolódhat, mert a nála erősebb emberek nem baszhatják képen, mert hogy nézne az ki".

Ezt vártad?

Amúgy, mikor is aláztam én meg? Mikor flegmázott, kioktatott, mindenféle agyhalott nyomoréknak titulált, én pedig emlékeztettem rá, hogy jelenleg hol a helye a dolgok rendszerében (vagyis arra, hogy csak fórumon ilyen nagy a szája, az életben meg egy szerencsétlen nyomorult)?

Persze akár be is bevallhatnád, hogy nem az bassza a csőrödet, hogy ricit valaki meg akarja verni, hanem az hogy joey akarja, nosza ugorjunk rá, emellett nem lehet elmenni!

Még élénken él a fejemben, mesht hogy éljenezte a tömeg, amikor ricit a falhoz baszta, meg hozzávágta a pénzt, és ment haza topicot nyitni, hogy mekkora király, hogy rici elsírta magát. Érdekes akkor senkiben nem voltak ilyen lelkes érzelmek. Da ha már én akarom meglegyinteni! Ki ne találjam már, én leszek a fórum mocska!

Elmész te is a fenébe, unom már, hogy rajtam lógtok, és minden kurva postomba belemagyaráztok.

Megkaptad a válaszodat. Tetszik vagy nem, ez van, ilyen vagyok, le lehet kopni rólam.

Nekem soha nem volt veled semmi bajom... Nem ismertelek régebbről, se d2-ből, se máshonnan, haveri körömben sincs olyan, akiről tudnám, hogy nem bírna... Én csak az itteni post alapján szürtem le a konzekvenciát rólad.

De ismét sikeresen megkerülted a kérdést (akkor is poffonnal fenyegetnéd, hogyha 2x akkora lenne mint te), illetve saját értelmezésedben visszaírtad...

Mind1, én most meglépek, további szép napot!

nn flame, csak 1 megjegyzés volt.
Peace.
Member
Gold: 5,302.77
Feb 4 2010 01:16am
Quote (givi_cumi @ Feb 4 2010 08:08am)
Nekem soha nem volt veled semmi bajom... Nem ismertelek régebbről, se d2-ből, se máshonnan, haveri körömben sincs olyan, akiről tudnám, hogy nem bírna... Én csak az itteni post alapján szürtem le a konzekvenciát rólad.

És gondolom végig is olvastad, hogy miért gondolom azt, hogy egyeseknek kijárna az a bizonyos pofon. Vagy az már tl;dl volt? Már megbocsáss, de nekem volt egy korrekt magyarázatom arra, hogy mi miért, ha ez nem tetszik a te bajod, a multiról való kötözködés meg téged minősít, nem az én postomat.

Quote (givi_cumi @ Feb 4 2010 08:08am)

De ismét sikeresen megkerülted a kérdést (akkor is poffonnal fenyegetnéd, hogyha 2x akkora lenne mint te), illetve saját értelmezésedben visszaírtad...

Most egy ilyen hülye kérdésre mit válaszoljak? Ez az óvodás szint a menő? "Jajj, neked csak a pistvel ilyen nagy a szád, kareszt nem tudnád megverni..." Baromira nem ez volt a postjaim lényege, látszik, mennyire elolvastad őket. Természetesen nem azért ütném meg ricit, mert gyengébb nálam, és egy 120 kilós emberrel szemben is ugyanúgy kiállnék magamért, ha arra kerülne sor.

This post was edited by -joey- on Feb 4 2010 01:20am
Member
Gold: 0.31
Feb 4 2010 01:24am
Február 20,szombat:

Eddigi terv:ostrabau (http://www.osterbrau.hu/) 18-tól éjfélig-egyig és utána noiret(http://www.noiret.hu/) x-ig.Aki még ez után is talpon lenne annak kitalálunk valamit.

Találkozó:
Mindenkinek ott,ahol neki egyszerűbb...

Keleti:16:45
Blaha:17:15
Margit híd budai hídfő: 17:45
Ostrabau:18:00

(persze ez még nem végleges,ha valakinek nem megfelelő jelezze és szerkesztjük...)

Eddigi jelentkezők: (szorri ha valakit kihagytam,vagy tévesen felírtam)
/pirossal kiemelve azok, akiknek február 20 nem jó. Részemről ha kell, előrébb hozhatjuk 13.-ra, vagy elnapolhatjuk 27.-re, de időben kellene akkor tudni a fix dátumot ami mindenkinek jó.Egyenlőre addig maradjunk feb. 20.-nál. Az lenne a legjobb ha mindenki részt tudna venni, és időben lenne leszervezve.

Ad4mz
Ateec
Anarkin
Anamy
anyd
Aston
Beni
boh_tom
CPT_ghost
dunaicapa
Elcapitano
Fezmin
Frostler
Hugi
Janou
Joey
josheide
lacoking ?
Laserback
lovag
Megas_heroes
mesh
Petya_07
paradicsom
Psyclon ?
Rezs ?
süni
Sierracommando
Vharimatras
Vismajor /később tudja biztosra
xGurke
xSpikeYx

This post was edited by banyek on Feb 4 2010 01:39am
Member
Gold: 80.00
Feb 4 2010 02:17am
Quote (banyek @ 4 Feb 2010 08:24)
Február 20,szombat:

Eddigi terv:ostrabau (http://www.osterbrau.hu/) 18-tól éjfélig-egyig és utána noiret(http://www.noiret.hu/) x-ig.Aki még ez után is talpon lenne annak kitalálunk valamit.

Találkozó:
Mindenkinek ott,ahol neki egyszerűbb...

Keleti:16:45
Blaha:17:15
Margit híd budai hídfő: 17:45
Ostrabau:18:00

(persze ez még nem végleges,ha valakinek nem megfelelő jelezze és szerkesztjük...)

Eddigi jelentkezők: (szorri ha valakit kihagytam,vagy tévesen felírtam)
/pirossal kiemelve azok, akiknek február 20 nem jó. Részemről ha kell, előrébb hozhatjuk 13.-ra, vagy elnapolhatjuk 27.-re, de időben kellene akkor tudni a fix dátumot ami mindenkinek jó.Egyenlőre addig maradjunk feb. 20.-nál. Az lenne a legjobb ha mindenki részt tudna venni, és időben lenne leszervezve.

Ad4mz
Ateec
Anarkin
Anamy
anyd
Aston
Beni
boh_tom
CPT_ghost
dunaicapa
Elcapitano
Fezmin
Frostler
Hugi
Janou
Joey
josheide
lacoking ?
Laserback
lovag
Megas_heroes
mesh
Petya_07
paradicsom
Psyclon ?
Rezs ?
süni
Sierracommando
Vharimatras
Vismajor /később tudja biztosra
xGurke
xSpikeYx

sztem tegyük át 27.-re
Member
Gold: 2,496.00
Feb 4 2010 02:26am
Quote (banyek @ Feb 2 2010 07:15pm)
Sziasztok!

Február 2. vagy 3. hétvégéjére szerveznénk egy nagyobb fórumos találkozót.
A dátum még nem fix,közösen kellene kiegyezni egy péntekben vagy szombatban, ami mindenkinek jó.

Szóval feb 12-13, vagy február 19-20.

Eddigi terv:ostrabau (http://www.osterbrau.hu/) 18-tól  éjfélig-egyig és utána noiret(http://www.noiret.hu/) x-ig.Aki még ez után is talpon lenne annak kitalálunk valamit.

Találkozó: lehetne a blahán, vagy marhithíd budai hídfőnél, esetleg keleti pu.

Eddigi jelentkezők:
Fezmin
Joey
dunaicapa
Matrac
Anamy
Ketaminkapitány
CPT_ghost
Sierracommando
Petya
Hugom
paradicsom
mesh
lovag
anyd
boh_tom
Ateec
Rezs
Aston
Anarkin
Megas_heroes

Ötleteket,javaslatokat és plusz jelentkezőket várok a topicba.

Ennyi ember ket osterbrauban se fer el rendesen :( talan h kiberelitek az egesz helyet, de akkor is necces.

engem a pentek/szombat diszkvalifikal
Member
Feb 4 2010 02:55am
hm jó lenne, de mivel geci messze vagyok, így nem ér meg 10k ftot az oda vissza út :unsure:
Member
Gold: 80.00
Feb 4 2010 02:57am
Quote (fahrii @ 4 Feb 2010 09:55)
hm jó lenne, de mivel geci messze vagyok, így nem ér meg 10k ftot az oda vissza út  :unsure:

hol laksz te hogy 10k ?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1252627282972Next
Add Reply New Topic New Poll