Quote (givi_cumi @ Feb 4 2010 07:38am)
Joey, lehet, hogy ha a másik accomról jövök be (meló helyen vagyok, és innen nemszívesen lépnék fel azzal amit használok - meg van rá az okom), akkor talán megtiszteltél volna, hogy érdemben reagálsz és nem csak egy ilyen lekezelő postot írsz, bár, hogy őszinte legyek nem számítottam másra tőled.

Nem foglak megtisztelni, mikor nyilvánvaló, hogy a postod semmi konstruktív ontopic jelleggel nem bír, csupán idejöttél kötekedni.
Most akkor én is megfordíthatnám a dolgot, hogy "azért mert rici egy gyenge kis pöcs, nyugodtan mocskolódhat, mert a nála erősebb emberek nem baszhatják képen, mert hogy nézne az ki".
Ezt vártad?
Amúgy, mikor is aláztam én meg? Mikor flegmázott, kioktatott, mindenféle agyhalott nyomoréknak titulált, én pedig emlékeztettem rá, hogy jelenleg hol a helye a dolgok rendszerében (vagyis arra, hogy csak fórumon ilyen nagy a szája, az életben meg egy szerencsétlen nyomorult)?
Persze akár be is vallhatnád, hogy nem az bassza a csőrödet, hogy ricit valaki meg akarja verni, hanem az hogy joey akarja, nosza ugorjunk rá, emellett nem lehet elmenni!
Még élénken él a fejemben, mesht hogy éljenezte a tömeg, amikor ricit a falhoz baszta, meg hozzávágta a pénzt, és ment haza topicot nyitni, hogy mekkora király, hogy rici elsírta magát. Érdekes akkor senkiben nem voltak ilyen lelkes érzelmek. Da ha már én akarom meglegyinteni! Ki ne találjam már, én leszek a fórum mocska!
Elmész te is a fenébe, unom már, hogy rajtam lógtok, és minden kurva postomba belemagyaráztok.
Megkaptad a válaszodat. Tetszik vagy nem, ez van, ilyen vagyok, le lehet kopni rólam.
This post was edited by -joey- on Feb 4 2010 01:01am