d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hiszel Istenben?
Prev1252627282931Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.18
May 30 2009 01:27pm
Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 20:26)
nektek semmi se lenne jó, mindenbe belekötnétek, ami ellentmond annak amit ti gondoltok, szóval teljesen mindegy^^•

te is ezt csinálod...

akkor hány éves a kapitány?
Member
Gold: 4.20
May 30 2009 01:27pm
Quote (beni @ Sat, 30 May 2009, 21:27)
"Mind a kettő helyes. Eredetileg servus humillimus = alázatos szolgája kifejezésből származik. A szerbusz változat a nyelv alakulásának következménye, az értelmező szótárban is szerepel a szerbusz alak."

most beirom hogy this nagyon this pedig utalom ezt a szofordulatot
Member
Gold: 27,943.00
May 30 2009 01:30pm
Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 21:26)
nektek semmi se lenne jó, mindenbe belekötnétek, ami ellentmond annak amit ti gondoltok, szóval teljesen mindegy^^•

most ezt kábé úgy írtad, mintha én valami véresszájú vallási fanatikus lennék...
legalább rendesen elolvasnád a postjaimat, mielőtt ilyen kinyilatkoztatásokat teszel az én jövőbeli viselkedésemről :D
(pont a neked címzett postomban írtam, hogy bajom van a másik oldallal is, satöbbisatöbbi, de tökmindegy)
így tényleg semmi értelme.
Banned
Gold: 1.00
Warn: 50%
May 30 2009 01:35pm
Quote (bajcli @ Sat, 30 May 2009, 21:30)
most ezt kábé úgy írtad, mintha én valami véresszájú vallási fanatikus lennék...
legalább rendesen elolvasnád a postjaimat, mielőtt ilyen kinyilatkoztatásokat teszel az én jövőbeli viselkedésemről :D
(pont a neked címzett postomban írtam, hogy bajom van a másik oldallal is, satöbbisatöbbi, de tökmindegy)

komolyan vitatkozni akarsz? annyit tudhatnál, hogy vitát nem lehet megnyerni, aki vitatkozik, az már alapból vesztett. persze vannak olyanok, akiket nem tartok annyira értelmesnek, hogy simán elkezdjek velük flémelni, de veled nemfogok.
Banned
May 30 2009 01:36pm
Quote (ElCapitano @ Sat, 30 May 2009, 21:27)
te is ezt csinálod...

akkor hány éves a kapitány?

ja arra egyébként kíváncsi lennék, hogy szerinted milyen érvelés lenne helyénvaló a hunsubon, hogy az totálisan korrekt legyen, és megcáfolhatatlan, ha az ellenérvek felsorakoztatása nemjó. (persze hogy nemjó arra, hogy meggyőzzük a másikat, sőt, de többet nem érdemel ez a fórum, meg egyik se)

This post was edited by Mesh2_returned on May 30 2009 01:36pm
Member
Gold: 351.00
May 30 2009 01:43pm
[x] Igen.
Member
Gold: 124.45
Quote (bajcli @ Sat, 30 May 2009, 19:30)

VELEM MEG MI BAJOD VAN, HE?

Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 19:36)
ja arra egyébként kíváncsi lennék, hogy szerinted milyen érvelés lenne helyénvaló a hunsubon, hogy az totálisan korrekt legyen, és megcáfolhatatlan, ha az ellenérvek felsorakoztatása nemjó. (persze hogy nemjó arra, hogy meggyőzzük a másikat, sőt, de többet nem érdemel ez a fórum, meg egyik se)

vita =/= veszekedés, és ki mondta hogy megcáfolhatatlannak kell lennie? Engem postjaidban leginkább az arrogancia és "fú de leszarom de azért beírok mindenfélét csak lazán" hangulat irritált, nem az, hogy azt mondod: nincs is Isten. Farkival, meg még sokakkal tök jól eldumáltunk erről, fure, néhányakkal nem lehet, mert azonnal előjön a jaaa ez csak a hunsub cö duma. Okké.
Member
Gold: 27,943.00
Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 21:35)
komolyan vitatkozni akarsz? annyit tudhatnál, hogy vitát nem lehet megnyerni, aki vitatkozik, az már alapból vesztett. persze vannak olyanok, akiket nem tartok annyira értelmesnek, hogy simán elkezdjek velük flémelni, de veled nemfogok.

nem akarok vitatkozni, csak kíváncsi lettem volna, hogy ha már annyira butának tartod a másik oldal képviselőit, miért nem írsz egy épkézláb érvet se a saját mondandód alátámasztására.
de ezt már kábé leírtam.

vitát meg meg lehet nyerni, feltéve, hogy az egyik oldalnak igaza van, a másiknak ugyanakkor nincs, és értelmes annyira, hogy elfogadjon észérveket.
vagy lehet kompromisszumot is kötni, ha nincs kizárólagos igazság, satöbbi.

szerintem ez az eset egyrészt pont olyan, hogy megcáfolhatatlan és egyértelmű igazság egyik oldalon sincs, másrészt meg HITről nincs sok értelme vitázni, mert ha az ember valamit hisz, akkor nem megérteni akarja + nem is nagyon érdeklik észérvek.

szóval szerintem vitát lehet megnyerni, de ha nem is lehet, akkor is van értelme normálisan vitázni, de ebben az esetben szerintem eléggé fölösleges.
Member
Gold: 4.20
May 30 2009 01:45pm
8 Members: GoreKnight9, Szerintem, Anarkin, painkiller8, Hero_in, Bazsa7, bajcli, ElCapitano

haha belottelek :)
Banned
May 30 2009 02:04pm
Quote (bajcli @ Sat, 30 May 2009, 21:43)
nem akarok vitatkozni, csak kíváncsi lettem volna, hogy ha már annyira butának tartod a másik oldal képviselőit, miért nem írsz egy épkézláb érvet se a saját mondandód alátámasztására.
de ezt már kábé leírtam.

vitát meg meg lehet nyerni, feltéve, hogy az egyik oldalnak igaza van, a másiknak ugyanakkor nincs, és értelmes annyira, hogy elfogadjon észérveket.
vagy lehet kompromisszumot is kötni, ha nincs kizárólagos igazság, satöbbi.

szerintem ez az eset egyrészt pont olyan, hogy megcáfolhatatlan és egyértelmű igazság egyik oldalon sincs, másrészt meg HITről nincs sok értelme vitázni, mert ha az ember valamit hisz, akkor nem megérteni akarja + nem is nagyon érdeklik észérvek.

szóval szerintem vitát lehet megnyerni, de ha nem is lehet, akkor is van értelme normálisan vitázni, de ebben az esetben szerintem eléggé fölösleges.

ja, csak ha nyersz, akkor is leginkább vesztesz, de biztos nehéz lenne megértenie sokmindenkinek, hogy mire gondolok.

Quote (Oberon_os @ Sat, 30 May 2009, 21:43)
VELEM MEG MI BAJOD VAN, HE?

vita =/= veszekedés, és ki mondta hogy megcáfolhatatlannak kell lennie? Engem postjaidban leginkább az arrogancia és "fú de leszarom de azért beírok mindenfélét csak lazán" hangulat irritált, nem az, hogy azt mondod: nincs is Isten. Farkival, meg még sokakkal tök jól eldumáltunk erről, fure, néhányakkal nem lehet, mert azonnal előjön a jaaa ez csak a hunsub cö duma. Okké.

ha te ezt egy hasznos időtöltésnek találod, akkor nyugodtan csináld

This post was edited by Mesh2_returned on May 30 2009 02:04pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1252627282931Next
Add Reply New Topic New Poll