Quote (Makkertest @ 22 Aug 2012 07:47)
Sajnos amit a patch előtt költöttél 30m az valószínűleg most sokkal kevesebbet ér, gondolom nem high-end cuccaid vannak (30mből nehéz), így számolj inkább a 40millióval
Na ja, ez a másik. Én is 3 millát öltem bele eddig kb. Mondjuk wepek 5-5 milla. : D A gem 10, a többi meg a többi.

De amúgy nem kell leírni, csapatban elég könnyen játszhatóvá tudod tenni a monkot a3-ra, hogy keveset haljon.
Én le nem cserélném a double fistwep megoldást (na jó, de... daibora

), mert amúgy 2 fistweppel a legkönnyebb elérni imo a 2.00 körüli attaxpeedet. Lényeg, hogy legyen 2+ life stealed, de inkább 2.80+, ha buksz rajta ~500 lohot, simán belefér. A többi cuccokon első sorban attack speed (ahol lehet) dex,vita, all+simple res legyen (utóbbiból ahol tudod az össz res legyen 100+ az adott cuccon). Helmbe mindenképpen socket (a dex-vit-res mellé), ha bukod a critet, akkor sem fog ártani.
Wepekből meg maint handbe dam+life steal + socket mondjuk (nem baj, ha nincs rajta alapbol loh, az se) socketbe meg mehet star ametist, offhandbe meg akár socket nélkül is mehet közel mainhand nagyságú dammal 900+ loh (socketelve ameval vagy anélkül mindegy) fistwep. ^^
Amu ouroboros (ha lehet az új verziója majd, ha olcsóbb lesz). Így látatlanba ennyit tudok mondani.
This post was edited by Baleee on Aug 22 2012 12:00am