Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ 22 Aug 2012 00:31)
lenne olyan valaki aki adna kolcson 400-500k-t? Amint lehet megadom majd neki.
Amugy a daibo-s monk milyen? Felejtos vele jatszani?
Háááát. Igazából én is sokat gondolkodtam rajta, hogy szerzek egy daibo geart, csak a speed ott nagy gond, hogy értelmesen leechelj, ellenben

damja lenne. Figy Flying dragon daiboval azért tudna aprítani az fix, mert az kapott egy olyan affixet, hogy 5% esélyed van, hogy megduplázódjon az attack speeded harc közben. 5% kevés, nem tudom mire elég... ^^ De mindenesetre ha daibo monkot csinálsz, mindenképpen kellenek a speed cuccok.
speed amun (akar ouroboros, akar rare), ringeken, spirit stonen ( Tzo Krin's Gaze), glovesen, meg nem árt inna nadrág, stb sem. Szóval, hogy felmenj 1.85 fölé, de inkább közel a 2.00-hoz. Emellé, hogy ha sweeping windeset csinálsz és ott is cyclon runát használsz, akkor kell a crit chance (dam mennyi az mindegy, chance a lényeg), ha viszont azt a rúnát ami a windet asszem 20 secre tolja majd, akkor nem annyira fontos a crit sem.
Legalább is én inkább arra mennék rá daibo monknál, hogy üssön gyorsan és crit nélkül nagyokat, értsd: Flying dragonbol mondjuk 1.4++ k damosat, cuccokra pedig dex,vita,allres,speed. Jewelery ha csak dex-res-speed vagy dex-vita-speed valamivel még olcsóbban ki is jön, az legendary-set cuccok meg úgy is egy idő után olcsóbbak lesznek, mert esik 'sok' belőlük.