Quote (bazdmegmarnemtudom @ 16 Jun 2013 22:13)
de nem perma, lejar, fel kell castolnod.
ha eppen akkor interruptolnak, akkor 0 stealed van kereken.
etup buildje meg.....
KAOM + full hp build + full armor.
rossz pelda.
6playerbe nem kell skeleton, de soloba igenis kell.
6player hc kb olyan mint duo sc LOL
Etup buildje meg mar a 123132 frissitett. Regen armor / armor/eva / eva shield + wanddal meg kaom nelkul tolta, ahogy most is kb az EK marauderek 90%-a, onslaughton.
Mellesleg vicc, hogy milyen afkolva oltem eddig vegig cruel act3-ig a dolgokat. 47-es vagyok es mar cruel act3. Vicc ez a kari, pedig random szar cuccokban vagyok, 40/75/75/-20 resikkel, 1.4k life (abbol ~100 hamarosan raadasul reserved is lesz, mert 2 pont es megvan az iron ref. 60% 3db endurance chargeval a phys redum mar most is IRs nelkul.
Alig ad valami cuccom ertelmes lifeot lol. 60 life regenem van, BM-bol tolom, lassan ugy is mondjuk BM gem lesz. A masik bagazsban, akiket syl+patriknak tsen mondtam, csavo EK marauderjevel ugy jon mappozni, hogy nem hasznalja a life leech gemet EK-n, mert folosleges. 260 life regenje van vitality nelkul, pedig neki sem nagyszamok a cuccai.... Meg persze a max phys redu, max resik, +2x chaos resist. Van 1-2, de azok is ilyen max 2-3 chaos ertekuek. Life leechet csak olyan mappon hasznal, amin half regen van.
Ez a karakter valo Patriknak HC-ra, ezzel talan meg o sem halna meg. Kraitynnel leoltem majdnem mindent mar, amikor hivott haverom, meg 1 ijjasz volt meg o, felvettem a telefont es neztem a kepernyot, a lifeom nem birtak levinni haromnegyedig sem, csak endurancet nyomogattam addig, ameddig beszeltem. Ez a kari OP, meg, hogy a life nerf, meg hasonlok megvagjak, vicc. Max ha nincs normalis cucca valakinek kurvamagas mappokon, vagy kifog valami brutal modot.
Soloba mennyire kell skeleton, nem tudom. Neha leraktam, mert beszartam, hogy hu baj lesz, le is 1hitelte oket (resist + life support van rajtuk) sorra, aztan inkabb a mob ele alltam es 3 endu chargeval elkezdtem utni folyamatosan.
Nyilvan endgamenel mas lesz, meg lehet kell skele, de nem tartom valoszinunek.
Also, esett 5-link cucc... lvl41 staff. -.-
This post was edited by Baleee on Jun 19 2013 12:13pm