Quote (CyberPunk666 @ 31 Jul 2017 17:21)
Tehát ha állami támogatással összességében nyereséges, de nélküle nem, akkor az ne legyen?
Most itt ne abból indulj ki, hogy itt lopnak.
De pl a hoteléjszakák, éttermi dolgok... stb pl nem a rendezvényhez folyik be, de adott esetben igen komoly bevétel lehet. Akkor mi a helyzet?
Vagy ha nem tud nyereséges lenni, de kicsi a deficit, akkor sem szabad költeni rá? Szórakozásra nem mehet semennyi?
Nem szeretem a végletekben gondolkodást. Szerintem a te álláspontod ugyanolyan élhetetlen, mint az ami most van, csak éppen a másik véglet.
Szerintem nem, ha valamire van kereslet, azt megfogják tudni rendezni, legfeljebb nem lesz fényűző csillivilli faszomöccse, amire meg nincs annyi kereslet se, hogy a stadiont kifizessék belőle, az bizony éljen meg amiből akar, ne az én adóforintjaimból.
Esetleg adókedvezményeket lehet adni olyan rendezvényeknek amiknek igazolt lenne a turisztikai hatása, de ne az állam tartsa már fent negyvenezer ember kedvéért csilliárdokból a hóbortjukat, mert az nem tartozik a feladatai közé.
lekéne már szoknia erről a magyar embereknek, hogy életképtelenek a piacon és a zsíros állami forintokból akarják fenntartani magukat
This post was edited by Cpt_Ghost on Jul 31 2017 09:30am