d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev12572582592602614114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 8.60
Oct 18 2008 03:46am
Quote (CyberPunk666 @ Sat, Oct 18 2008, 10:44am)
a cdgalaxisnal elo lehet rendelni a bejelentes utani nap ota!!!!

egyebkent sztem az elso szallitmany mar most el van adva elorendelesbe tongue.gif

akkor már megvan az ára is?
Member
Gold: 6,645.00
Oct 18 2008 03:47am
Quote (CyberPunk666 @ Sat, 18 Oct 2008, 10:44)
a cdgalaxisnal elo lehet rendelni a bejelentes utani nap ota!!!!

egyebkent sztem az elso szallitmany mar most el van adva elorendelesbe tongue.gif

Előrendeltem én is.

Internetes engedményes ár:

0 Ft

n1 deal
Member
Gold: 1.00
Oct 18 2008 03:47am
Quote (bambulabula @ Sat, 18 Oct 2008, 11:46)
akkor már megvan az ára is?

ara meg nincs kint, csak varhato ar ami 15k volt mikor elorendeltem (bejelentes utan 3 nappal)

6most nezem jelenleg annyi van kiirva h nincs ar, de megvaltozott a honlap regebben volt varhato ar...

This post was edited by CyberPunk666 on Oct 18 2008 03:48am
Member
Oct 18 2008 03:50am
azert n1, h mikor elorendeltem azt irtak, h ELORENDELEM nem azt h ertesites, most akkor kivancsi vok h mi van ezzel.
akkor elsobbseget igertek, de lehet a honlappal egyutt ez is valtozott mad.gif

Kérem, hogy a fenti játék megérkezéséről e-mailben értesítsenek. A játékot a megjelenést követően, az e-mailes értesítés alapján csomagban megrendelem vagy személyesen átveszem a CD Galaxis szaküzletben (1088 Budapest, Múzeum körút 10.).

Tudomásul veszem, hogy CD Galaxis – amennyiben valamilyen tőle független ok azt meg nem akadályozza – részemre korlátozott ideig fenntartja (általában egy napig). Amennyiben szűkös darabszám érkezik, tudomásul veszem, hogy a játék beérkezését jelző (értesítő) levélre reagálva leadott végleges igényjelzések beérkezésének sorrendjét fogja a cég figyelembe venni a mű kiszolgálásakor. Ha érdeklődésemet az értesítő levélben megadott határidők figyelembe vételével nem véglegesítem, konkretizálom, úgy azt tárgytalannak fogják tekinteni.

A jelzett ár, tervezett megjelenés dátum és egyéb adatok tájékoztató jellegűek, azok a megjelenésig még változhatnak. A játék megjelenésekor várható értesítő e-mailben szereplő adatok lesznek majd a véglegesek, amelyek alapján tájékozódni tudok majd.

Az értesítés kérésemről is kapok egy e-mailt most, annak visszaigazolásával tudom érdeklődésem véglegesíteni. Az értesítés kérés még nem megrendelés! CD Galaxis automatikusan csomagot nem küld a megjelenéskor, egy e-mailt kapok, hogy megérkezett a játék, akkor tudom megrendelni, azzal nyilatkozva, hogy éppen milyen címre kérem, melyik nap tudom átvenni, stb.

Az email az értesítés-kérés leadásával automatikusan elküldésre kerül Önnek, fizikai megérkezési időigénye maximum pár perc. Vegye azonban figyelembe, hogy amennyiben pl. ingyenes email címet adott meg, és a mail szerverek éppen túlterheltek, akkor ez az idő megnyúlhat. Ha nem érkezne meg a levél, érdemes a "spam", "levélszemét" mappát is megnézni, hátha a levelező rendszere valamilyen okból esetleg oda helyezte azt.

Ezen kérésem jogi értelemben csak érdeklődésnek tekinthető, mely egyik felet sem kötelezi semmire. A tévesen megadott adatokért a felelősség engem terhel. (például, ha elírta az e-mail címét, egyáltalán nem fogja megkapni a leveleket). Ezért kérjük, járjon el körültekintően adatai megadásakor.
Member
Oct 18 2008 03:51am
Quote (CyberPunk666 @ Sat, Oct 18 2008, 10:47am)
ara meg nincs kint, csak varhato ar ami 15k volt mikor elorendeltem (bejelentes utan 3 nappal)

6most nezem jelenleg annyi van kiirva h nincs ar, de megvaltozott a honlap regebben volt varhato ar...

hát nem tudom előrendelnék-e valamit aminek még nem állapították meg az árát
simán kihasználhatnak hogy ráraknak +x ezret csak mert és azt te mondjuk kézhezvételnél tudod meg..
Member
Oct 18 2008 03:54am
[QUOTE=bambulabula,Sat, 18 Oct 2008, 10:51]hát nem tudom előrendelnék-e valamit aminek még nem állapították meg az árát
Ez az előrendeléssel nem jr együtt megvásárlási kötelezettség.
Meg jön pmelnek. Visszairsz h megveszed, v nem.
Ha nem kiteszik boltba és elviszik.
Ennyi.
Member
Oct 18 2008 03:55am
[QUOTE=enaszabika,Sat, Oct 18 2008, 10:54am][QUOTE=bambulabula,Sat, 18 Oct 2008, 10:51]hát nem tudom előrendelnék-e valamit aminek még nem állapították meg az árát
Ez az előrendeléssel nem jr együtt megvásárlási kötelezettség.
Meg jön pmelnek. Visszairsz h megveszed, v nem.
Ha nem kiteszik boltba és elviszik.
Ennyi.[/QUOTE]

oh
akkor nem szóltam
én is előrendelem biggrin.gif
Member
Oct 18 2008 03:57am
nem baj az 576nal rendes elorendeles van.

elorendeltem

/e remelem naluk nem lesz dodge

This post was edited by CyberPunk666 on Oct 18 2008 03:58am
Member
Oct 18 2008 04:05am
Quote (CyberPunk666 @ Sat, 18 Oct 2008, 10:57)
nem baj az 576nal rendes elorendeles van.

elorendeltem

/e remelem naluk nem lesz dodge

Ott rendes scam lesz majd biggrin.gif
Member
Gold: 85,930.00
Oct 18 2008 04:10pm
Bashiok válaszok - mégse lesz beépített MapHack

Bashiok ismét választ adott néhány felmerült kérdésre:

1. The mini-map displayed yellow dots and you could see the name by placing your cursor over. Do only NPCs show up in the mini-map?
A demóban a kistérképen kis sárga pöttyöket láthattunk, amikre ha rávittük a kurzort, még az NPC-k neveit is megtudhattuk. Csak az NPC-k lesznek jelölve?
Enemies don’t display on the map. What they saw were NPC’s.
„Az ellenségeket nem fogja jelezni a térkép. A demóban látható sárga pöttyök az NPC-ket mutatta.”

2. A tárgyak követelményei közül teljes mértékben eltűntek az alap tulajdonságok, vagy lesznek esetleg olyan fegyverek/páncélok, amikhez továbbra is szükséges valamennyi erő és/vagy ügyesség?
There are no planned attribute requirements on items.
„Nem tervezünk ilyen tárgyakat a játékba.”

3. Viszontlátjuk-e a Diablo 2-ben megismert átlátszó nagy térképet, ami a játékterület előtt helyezkedett el?
We have some various thoughts for map options, none have been decided on or announced at this point.
„Vannak már elképzeléseink a térképrendszerrel kapcsolatban, de ezekről még vagy nem született végleges döntés, vagy pedig nem mondhatok semmit arról, ami még nem került bejelentésre.”

4. Menedékfölde szinte egészén átutazhatunk. Minden régiónak külön térképe lesz, illetve tudjuk-e majd a térképet távolítani, s ezzel az egész kontinenst egészben megtekinteni? (Ahogy WoW-ban. Elwyn Forestből távolíthatjuk a nézetet, így az egész Keleti Királyság láthatóvá válik. Újabb távolítás után pedig egész Azeroth)
See above.
„Lásd fent.”

5. A karakterablakon 5 típusú ellenállást láthatunk. Jég, tűz, villám és méreg. Mit jelöl a sárga ikon?
I believe it goes frost, fire, lightning, poison, arcane. The yellow one being arcane… I think. They need tool tips obviously and possibly some palette changes to better represent the damage type.
„Azt hiszem a sorrend: jég, tűz, villám, méreg, misztikus (arcane)..azt hiszem. Minden bizonnyal mindnek lesz majd felbukkanó tooltipje, valamit elképzelhető, hogy a színek még változni fognak, egyértelműbbé téve, hogy melyik ikon mit jelképez. ”

páholy

This post was edited by Floodban on Oct 18 2008 04:13pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev12572582592602614114Next
Closed New Topic New Poll