azert n1, h mikor elorendeltem azt irtak, h ELORENDELEM nem azt h ertesites, most akkor kivancsi vok h mi van ezzel.
akkor elsobbseget igertek, de lehet a honlappal egyutt ez is valtozott

Kérem, hogy a fenti játék megérkezéséről e-mailben értesítsenek. A játékot a megjelenést követően, az e-mailes értesítés alapján csomagban megrendelem vagy személyesen átveszem a CD Galaxis szaküzletben (1088 Budapest, Múzeum körút 10.).
Tudomásul veszem, hogy CD Galaxis – amennyiben valamilyen tőle független ok azt meg nem akadályozza – részemre korlátozott ideig fenntartja (általában egy napig). Amennyiben szűkös darabszám érkezik, tudomásul veszem, hogy a játék beérkezését jelző (értesítő) levélre reagálva leadott végleges igényjelzések beérkezésének sorrendjét fogja a cég figyelembe venni a mű kiszolgálásakor. Ha érdeklődésemet az értesítő levélben megadott határidők figyelembe vételével nem véglegesítem, konkretizálom, úgy azt tárgytalannak fogják tekinteni.
A jelzett ár, tervezett megjelenés dátum és egyéb adatok tájékoztató jellegűek, azok a megjelenésig még változhatnak. A játék megjelenésekor várható értesítő e-mailben szereplő adatok lesznek majd a véglegesek, amelyek alapján tájékozódni tudok majd.
Az értesítés kérésemről is kapok egy e-mailt most, annak visszaigazolásával tudom érdeklődésem véglegesíteni. Az értesítés kérés még nem megrendelés! CD Galaxis automatikusan csomagot nem küld a megjelenéskor, egy e-mailt kapok, hogy megérkezett a játék, akkor tudom megrendelni, azzal nyilatkozva, hogy éppen milyen címre kérem, melyik nap tudom átvenni, stb.
Az email az értesítés-kérés leadásával automatikusan elküldésre kerül Önnek, fizikai megérkezési időigénye maximum pár perc. Vegye azonban figyelembe, hogy amennyiben pl. ingyenes email címet adott meg, és a mail szerverek éppen túlterheltek, akkor ez az idő megnyúlhat. Ha nem érkezne meg a levél, érdemes a "spam", "levélszemét" mappát is megnézni, hátha a levelező rendszere valamilyen okból esetleg oda helyezte azt.
Ezen kérésem jogi értelemben csak érdeklődésnek tekinthető, mely egyik felet sem kötelezi semmire. A tévesen megadott adatokért a felelősség engem terhel. (például, ha elírta az e-mail címét, egyáltalán nem fogja megkapni a leveleket). Ezért kérjük, járjon el körültekintően adatai megadásakor.