Quote (N4aBz @ Sep 27 2010 08:19pm)
nahbaszdmeg ez most fájjjt.. xDDDDDD
akkor még egy
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévõ sorból rá-rá
pislant, mosolyog, nevetget egy szõke bombázó. A fickó nem bírja tovább, és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem maga az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hûtlen volt:
- Úristen! Te az a sztriptíztáncosnõ vagy, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Öööö... Nem egészen. Én a fia angoltanárnõje vagyok.
Az ír, a német és a lengyel vitatkozik, melyikük országában van jobb kocsma.
Ír: Figyeljetek, Dublinban bemész a pub-ba, kiáltasz a csaposnak,
hogy "Hé, O'Brian, ide a legjobb ír whiskyből!" - máris hozza, és még meg is kérdi, hogy vagyok.
Mire a német: Á, ugyan már! Nálunk, ha az Oktoberfesten kiáltasz sörért, másfél literes korsóban hozza neked egy bajor népiruhás bögyös pipi!
Erre a lengyel: Á, Krakkóban az ember bemegy egy kocsmába, egyből fizetnek neki egy felest, aztán még egyet, meg még egyet, aztán meg bemegy a mosdóba és kxfél egy ordenáré nagyot.
A másik kettő:
-Mi? Tényleg?! És ez veled már megtörtént?
-Hát, konkrétan nem velem, hanem a hugommal...
az öregapó mesél az unokának:
-haj, amikor mink párizsaban voltunk, mentünk étterembe, zabáltunk homárt meg szarvasgombát meg hízott libamájat, hozták a számlát de megvertük a pincért. oszt mentünk a bárba, ittunk mint a gödény bordeaux-i bort meg pezsgőt meg konyakot s amikor hozták a számlát megvertük a pincért. aztán a pigalle-ra mentünk és minden kurvát megdugtunk, oszt ha jött a strici megvertük. régi szép idők...
a kissrác gondolja h milyen jó ez és elutazik a haverjaival párizsba, oszt hazajövet után meséli nagyapónak:
-mentünk étterembe, zabáltunk minden finomat meg drágát, oszt hozták a számlát, emberkedtünk de a pincérek nagyon megvertek. oszt mentünk a bárba, ittunk mint a gödény bordeaux-i bort meg pezsgőt meg konyakot s amikor hozták a számlát emberkedtünk de kurvára megvertek a pincérek. aztán a pigalle-ra mentünk és minden kurvát megdugtunk, oszt ha jött a strici felálltunk de szétvertek minket a strigók. a régi szép idők már nem olyanok...
-kisunokám! kivel voltál te páriszban?
-én, nagypapa? a TUI-val, miért te?
-én, kisonokám? hát én a wehrmacht-tal...
This post was edited by beni on Sep 27 2010 01:34pm