Quote (Anarkin @ 8 Jan 2014 02:45)
annyira mégse lehetett jó napod ha így ugrasz mindenre
ennyi idő után se vagy képes mosolyogni ezen, hanem egyből habzó szájjal az emberre kell ugrani.. nc
(hozzátenném 4.1 vagyok egy olyan egyetemen amit az emberek 10%-a se végez el, csak tudok már olvasni -- ráadásul estin..)
OMFG HÁT NEM ÉRTED A POÉNT TE SE, TE POJÉNKODHATSZ MÁSOKKAL DE MÁS NEM POJÉNOZHAT VELED,,,,,,, NC
Ja. Jó napom volt leszámítva azt az egy vizsgát, meg hogy mindenki ilyen kurva vicces gyerek. Az a baj hogy 10-ből 8 ember ezt nem poénnak szánta hanem tényleg ennyire suta vadbarom nyomorékok. Nézzen utána, gondolkozzon el rajta, aztán ugasson bele a nagyvilágba. Én is mondhatom hogy, lól hát csak a billentyűzetet ütögeted egész nap hát mi ez már, buta kocka. Nem mondom mert tudom hogy nem csak ebből áll az egész. A másik meg kurvára unalmas lehet már 189238123192-re ugyan azt a kocka gamer szar poént hallani nemde? Na kb én is így vagyok vele, gecire unalmas már.
Quote (AngryBug @ 8 Jan 2014 02:46)
és melyikből van bukásgyanú? (amiből ma vizsgaztal, v mit olvastam)
Exercise Physiology
Annyira nem bukásgyanús, csak hát elpartyztam a tanulásra szánt időt, és így eléggé gyatra lesz az első félévem..
This post was edited by Smat on Jan 7 2014 08:52pm