Quote (Klontar @ 21 Aug 2012 14:01)
na újra fogok játszani szerintem 1.04-es patchtől, van 27 millám összedobni egy karit
kérdések:
wiz, dh vagy barb legyen?
wiz szerintem drága lenne nagyon ahhoz, hogy értelmesen solozni tudjon (nn CM wiz), de aki ért hozzá, az cáfoljon meg,
barbot inkább tankra húznám, mert a WWzős szenvedés szintén nem tetszik, de nem tudom, akkor hogy tudna solozni azzal a sebzéssel,
dh pedig op, jónak tűnik csapatban/soloban is és occó, eddig arra hajazok
szerintetek 27 millából melyik jönne ki legértelmesebben? pure pve gearen gondolkodtam, nem kell semmilyen mf/gf rá
és összekéne szedni egy helyre a battletageket, mert múltkor valamiért eltűnt a full friendlistem, azóta pedig nem szenvedtem össze őket
vagy csak pmelje el, aki szeretné, hogy addoljam/addolva legyek neki
tl;dr verzió
trollboss azt mondta, mindenkinek donol 5 millió igg-t
akkor jó, mert valamikor kerestelek FL-ben és nem tudtam milyen néven játszottál, nem is találtalak, mondom biztos én vagyok a hülye -- Anarkin#2779
defense szempontból: wiz / barb le fogja tudni tankolni a3-at np, dh necces még így is imo
offense: nem kérdés, egyeduralkodónk van
gameplayt wizardal élveztem a legjobban eddig, mind a kétszer
dh nem tetszik, barbot nem próbáltam de az is nagyon hangulatosnak tűnik, wd csúnya (f-ck that loser.), monk unalmas a maga 1 offensive balclickjével
szóval wiz/barb lenne az én döntésem
27 millából nem biztos hogy nekivágnék egy melee-nek, mert gondolom teamben akarsz játszani, 4 playerben meg percenként lebasznak ha annyit költesz rá