Quote (lehetrawen @ Jul 21 2017 10:30am)
A szenvedés (meg az öröm) személyes megélése mindig relatív, nem úgy működik, hogy valami objektív mérce alapján eldöntöd neked mennyire jó most, a gazdagok pont annyira tudnak szenvedni valami neked hülyeségnek tűnő apróság miatt ha már hozzászoktak a gazdagságukhoz mint az afrikaiak, ezt persze nem fizikailag gondolom. Ha mentális betegségekről van szó akkor meg mindenféle logikát kidobhatsz az ablakon, a klinikai depresszió is ide tartozik.
nyilván nem tudjuk hogy mi állhatott valójában a háttérben, meg a fejében, ha mentális betegsége volt ahogy írtad akkor teljesen felesleges bármiről is beszélni
én itt egy olyan helyzetet vázoltam fel, aki egy családos, gazdag, sikeres ember és mindezek ellenére mégis véget vet az életének, pedig nagyon szépen tölhetné el a maradék idejét, azzal amivel csak akarja - de mégis megöli magát, mert rászokott a drogra vagy az alkoholra a saját hülyesége miatt és leszar mindent maga körül és azt is mekkora fájdalmat okoz embereknek a tettével
bár ez már kicsit más téma, de én úgy vagyok vele, ha már sikerül világra baszni egy gyereket akkor tisztességgel neveld fel egészen addig amíg látod rajta hogy felnő és tud gondoskodni magáról, hiszen minden embernek szüksége van az apjára