Quote (XxPiTyUkAxX @ 21 Jul 2017 01:37)
wtf
ez tény, hogy sikeres volt, nagyon durva zenei karriert futott be, a rajongói imádták és nagyon sok pénzt keresett
emellett volt 6 gyereke, meg családja
hogy a faszomba lenne roncs az élete?
...és mi ez a retardáltság hogy te teljesen jogosnak gondolod azt hogy emiatt megöli magát?
akkor mit mondjon Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas afrikában aki egy tetves ágyékkötőben járkál és napi egy marék oroszlánszart eszik ha Chesternek ez az élet "roncs" volt
nem tökmindegy hogy jogosnak gondolom vagy nem? ki vagyok én, vagy ki vagy te hogy azt gondold hogy egy ember jogosan öli meg magát vagy nem?
azt gondolod hogy az emberek ugyanattól lesznek boldogak mint mindenki más. lehet hogy Ossas úr boldog, mert elérte a céljait (pl hogy tudja etetni a gyerekeit), és nem fogja megölni magát. hogyha nem lenne boldog akkor változtatna az életén, vagy legalábbis megpróbálná
lehet egy idő után ezt a hírnevet meg sok pénzt nem sikernek fogta fel, de nem tudott változatni az életén, ezért megölte magát.
meg aztán nem igazán mondanék egy embert sikeresnek ha a hírnevét meg pénzét arra használja hogy alkohol/drogfüggő legyen és megölje magát 41 évesen hátrahagyva 6 gyereket
de amugy felesleges ezen vitatkozni (meg valószínűleg nem is kéne), sose voltam depressziós, és nem molesztáltak meg gyerekkoromban se, szóval nem tudom mit érezhet ilyenkor az ember.
This post was edited by MarcusD on Jul 20 2017 06:11pm