Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jul 2017 20:05)
akkor vegülis maradsz?
nagyon sok if egymasba agyazva
ajanlottak egy olyan osszeget, amit min. nek tuztem ki magamnak uj melonal (es kicsit felementek)
alapvetoen nagyon szeretem, amit csinalok, de a marketing vezetoi pozi nekem sok, masban vagyok jo
megkapnam head of online-t (gyakorlatilag, csak azzal kene foglalkoznom, amire most alig van idom..), ami erdekel, a vezeto meg szopjon az offline-nal, illetve a tobbi olyan meloval, ami engem kurvara irrital
igy rengeteg idom felszabadulna (tanulas) es tovabbra is jol mutatna cv-ben, joval kevesebb felelossegert (ez osszetett, sajat munkam altal barmit vallalok, de masok irant utalom), tobb penzert
kapcsolatokat epithetnem tovabb (mivel kurva joban vagyok az osszes nagy gyartoval, ezert ez eleg nagy kapcsolati tokekent foghato fel, eleg konnyu kijutni kulfoldre gyartokhoz pl. nvidiahoz barmikor mennek, de meg kene tanulni csehul :))
regota foglalkoztatnak sajat siteok, ez tuti feltetel lenne, hogy hirdetni tudjam okosban a sajat oldalakat (passziv jovedelem hosszu tavon), nekik nem kerul semmibe, nekem viszont nagyon nagy startot adna, utana pedig ppc-vel lehet iranyitani rajuk a forgalmat, raadasul a gyartoktol tudnek sajat zsebre is marketingelni
erdekel meg e-commerce site, otlet is van, minimalis toke kellene meg es baromi jol tudnam ertekesiteni a ceg oldalan.
6 helyre megyek meg (fejvadasz foleg), viszont a melok nagy resze egyaltalan nem erdekel, de elmegyek mindenhova, Ani egyszer ezt kurva jol leirta es megmaradt bennem, mindent meg kell hallgatni, ugyhogy a vegen dontok.
iszonyat nagy hianycikk lett a jo online marketinges, meglepo, hogy senki nem foglalkozik ezzel innen. jo, par emberrol tudom
This post was edited by ecneB on Jul 18 2017 12:52pm