Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jul 14 2017 01:19pm)
hat kis/kozepvallalkozoknal nem dolgoztam meg, csak multiknal, de nem latom mimdig pozitivan a helyzetet
(nem feltetlenul a mostani cegemrol beszelek) de menedzsereknek, felelos pozicioban levo embereknek jo donteseket kene hozniuk, ez lenne a dolguk, ennek ellenere vannak annyira kibaszott ostoba emberek mindenhol, hogy literally egy kibaszott majom ermefeldobassal jobb donteseket tudna hozni, ott legalabb 50% eselyed lenne az objektivan helyes dontest hozni, igy meg eleg gyakran nulla inkabb.
bme utan, ahol tobbe kevesbe ertelmes emberekkel vagy korulveve (mind a professzorok, mind a diakok) en neha ugy erzem magam, mintha az őskorba csoppentem volna vissza :lol:
most nem akarom védeni a managerurakat meg a "felelős pozícióban lévő embereket",
de elképzelhetőnek tartod, hogy néha nem rendelkezel minden információval amivel ők (amik alapján a döntésüket hozzák)?
csak mert nem egyszer voltam én is ebben a helyzetben, hogy az én szemszögemből valami full retard döntést hoztak és én
kurvaanyáztam a leghangosabban
aztán néhány hónap alatt kicsit több rálátásom lett a témára és megértettem, hogy miért döntöttek akkor úgy ahogy
tl;dr: nem mindig a másik a hülye