Quote (SteelMeetsSteel @ 14 Jul 2017 12:10)
En ilyenrol meg nem is hallottam
Olyan cegnel dolgozok ami identifikációs/kriptográfiai ICkben az egyik legnagyobb es en is atementem azon a folyamaton ami ahhoz kell hogy ilyen "vedett" termekekkel/technologiakkal dolgozzak es ilyesmi meg csak szoba sem jott pedig ezek nemzetbiztonsagi/penzugyi/katonai cuccok. (A gyakorlatban gyakorlatilag semmilyen "titkos" infohoz nincs hozzaferesem, csak a jogositvanyom van meg hozza)
Hat koszi az infot, sajnos exxon-hoz ezt vallalni kell, illetve barmikor random modon is ellenorizhetnek, de nem szoktak, csak ha valami alapja is van, vagy valami nagyon nagy faszsagot csinaltal.
Quote (llllllllllll @ 14 Jul 2017 11:59)
hát őszintén meglepődnék ha thc-t keresnének a vizeletedben
meg szerintem ebbe beleegyezés kellene
standard alkalmassági része a vizeletteszt, nekünk minden évben ismételni kell
mindenfele drog-rol volt vizsgalat nala (IT-n dolgozik) thc, amf, etc, na nekem az a baj, hogy thc-nal feltunoen magas erteket reprodukalnek.

---
igazabol csak azert tetszik kurvara exxon, mert itt alapbol ugy allnak hozzad, hogy tolnak elore, foglalkoznak veled, a fejlodeseddel, baromi jo cash es ertekes munkatapasztalat. (havert ket het utan [meg probaido alatt] mar elkezdtek vezetoi kepzesekre vinni, mert latjak benne, hogy mi lesz belole 5 ev mulva.
meg eleg konnyu vegul arra a szakteruletre atkepezni magad, ahova szeretnel es szerintuk is illenel. ez szamomra csupa olyan dolog, amit most baromi fontosnak tartok.
---
nekem meg egyszer nem fogja azt mondani egy fonok, hogy kurva anyad, kibaszlak. illetve mondhatja, de a kovetkezo ilyet munkaugyi birosagra fogom vinni.
---
fun fact: fonokom nem sejt semmit, azt hiszi, hogy most ugyanugy jobban fogok teljesiteni, ugyanannyi penzert (mint azt mar parszor megtettem). evben meg nem vettem ki rendesen szabit, nagyjabol 10 munkanapjuk lesz, hogy minden feladatot at tudjanak venni tolem, raadasul a masik alappiller, akivel ketten visszuk a marketinget, mondta, hogy o is kilep, ha en megyek. sok sikert kivanok nekik a tovabbiakban.

es eleg vicces, mert relevans cv-t nem lattam beerkezni a helyemre, potom 800 brutto alatt + juttatasok, kivancsi vagyok nagyon, hogy fogjak ezt megoldani.
This post was edited by ecneB on Jul 14 2017 04:34am