d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1254125422543254425454765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jul 13 2017 11:04pm
Quote (cowding @ 13 Jul 2017 22:20)
eleg cryinge amiket fbn posztolsz tbh

Inkabb kiposztolom a rakot minthogy kapjam a 200 uzenetet amire nincs kedvem egyesevel valaszolni.
Member
Gold: 279.00
Jul 14 2017 01:30am
kibaszott jo a reggeli uszas :)
Member
Gold: 6,352.66
Jul 14 2017 01:48am
Quote (ecneB @ 14 Jul 2017 09:30)

++
Member
Gold: 0.92
Jul 14 2017 02:01am
Quote (ecneB @ Jul 14 2017 07:30am)

amugy miért akarod otthagyni az aquat? ahogy beszámoltál róla úgy tünt h teCCik
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2017 03:25am
Quote (rapiddani @ Jul 14 2017 10:01am)

mert csak reggel jo benne uszni, most irja
Member
Jul 14 2017 03:37am
Quote (rapiddani @ 14 Jul 2017 10:01)

Imádom az e-commerce-t, főleg a consumer electronics részét. viszont, amit itt műveltek velem, abból nagyon elegem van. szar a fizetés (1.5x-es offert kaptam máshonnan) és meg sem becsülik a munkádat, nekem ebből elegem van.

Fegyelmit kaptam egy olyan dologra, hogy csak a cég bevédje magát egy esetleges jogi esetnél és igazából még sorolhatnám, de inkább eltekintek tőle. Lényeg, hogy belefáradtam a piti dolgokba, havi szinten tobb millio net profitot termelek ki, ennek ellenére folyamatos a baszogatás, mert nem is értik, mi az online marketing.

A feladataim körülbelül 4x-ére nőttek volumenben, a fizetésem semmit nem nőtt. Folyamatosan költségek csökkentek ahol lehet és a netes kampányaink, mind elég szép ROI-val zárultak. (előző évhez képest 30%, úgy hogy a piaci versenytársak rohamosan fejlődnek [ennyi human resource-szal és tőkével nem nehéz] és fele annyian vagyunk marketing-en, mint előző évben).

Előző hónapban 80k HUF-ot költöttem dokira, gyógyszerekre, ez volt az a pont, ahol azt mondtam, nekem ebből elég. A doki egyértelműen kijelentette, hogy a munkahelyi stressztől van az egész. Normális körülmények között akarok dolgozni, ahol megbecsülik a dolgozót (pl 17-ben 3 napot voltam szabin betegség miatt és egyet vettem ki, előző héten). Köszi!

Illetve az is demotiváló, hogy nincs kitől tanulnom, egyedül a programozók, akikkel szeretek még beszélgetni. Beszerzésen olyan emberek dolgoznak, hogy legszívesebben egy szelet szallonát nem bíznék rá emberünkre.

Egy elég nagy gyártóval való hivatalos levél, egyik PM-től... Komolyan égett a fejem, hogy ugyanannál a cégnél dolgozunk.

"Of course, We do it.

But i preferred the 31990 HUF/ 34990 HUF enduser prices for the promotion.

I talk with Tamas for making a package.

Regards."

--

Egy éves marketing vezetői tapasztalatom megvan Mo 7. legnagyobb webshop-jánál, a célom elértem, csak a resume miatt kellett (illetve exp. de igazából mindent magamnak köszönhetek, amit itt tanultam). Egyedül a kapcsolati tőke, ami jó és nekik köszönhetem.

Még az Exxonhoz is be fogom adni, csak kell egy hónap fű szünetet tartanom, mert emiatt biztosan nem vennének fel. 3 másik helyen folyik az interjúzás, a többiekre még várok visszajelzésre, de találtam melókat vodanal és t-komnál is, illetve tervben van akár saját vállalkozás és freelancerkedés is, úgyhogy egyáltalán nem félek mi lesz a jövőben.

This post was edited by ecneB on Jul 14 2017 03:46am
Member
Gold: 0.92
Jul 14 2017 03:44am
Quote (ecneB @ Jul 14 2017 09:37am)
Imádom az e-commerce-t, főleg a consumer electronics részét. viszont, amit itt műveltek velem, abból nagyon elegem van. szar a fizetés (1.5x-es offert kaptam máshonnan) és meg sem becsülik a munkádat, nekem ebből elegem van.

Fegyelmit kaptam egy olyan dologra, hogy csak a cég bevédje magát egy esetleges jogi esetnél és igazából még sorolhatnám, de inkább eltekintek tőle. Lényeg, hogy belefáradtam a piti dolgokba, havi szinten tobb millio net profitot termelek ki, ennek ellenére folyamatos a baszogatás, mert nem is értik, mi az online marketing.

A feladataim körülbelül 4x-ére nőttek volumenben, a fizetésem semmit nem nőtt. Folyamatosan költségek csökkentek ahol lehet és a netes kampányaink, mind elég szép ROI-val zárultak. (előző évhez képest 30%, úgy hogy a piaci versenytársak rohamosan fejlődnek [ennyi human resource-szal és tőkével nem nehéz] és fele annyian vagyunk marketing-en).

Előző hónapban 80k HUF-ot költöttem dokira, gyógyszerekre, ez volt az a pont, ahol azt mondtam, nekem ebből elég. A doki egyértelműen kijelentette, hogy a munkahelyi stressztől van az egész. Normális körülmények között akarok dolgozni, ahol megbecsülik a dolgozót (pl 17-ben 3 napot voltam szabin betegség miatt és egyet vettem ki, előző héten). Köszi!

Egy éves marketing vezetői tapasztalatom megvan Mo 7. legnagyobb webshop-jánál, a célom elértem, csak a resume miatt kellett (illetve exp. de igazából mindent magamnak köszönhetek, amit itt tanultam). Egyedül a kapcsolati tőke, ami jó és nekik köszönhetem.

Még az Exxonhoz is be fogom adni, csak kell egy hónap fű szünetet tartanom, mert emiatt biztosan nem vennének fel. 3 másik helyen folyik az interjúzás, a többiekre még várok visszajelzésre, de találtam melókat vodanal és t-komnál is, illetve tervben van akár saját vállalkozás és freelancerkedés is, úgyhogy egyáltalán nem félek mi lesz a jövőben.

helyes, és egyetemmel mizuka, csinálod még közben ? vagy ha meg is csinálod se fogod használni?
Member
Gold: 6,352.66
Jul 14 2017 03:45am
Quote (ecneB @ 14 Jul 2017 11:37)

A feladataim körülbelül 4x-ére nőttek volumenben, a fizetésem semmit nem nőtt. Folyamatosan költségek csökkentek ahol lehet és a netes kampányaink, mind elég szép ROI-val zárultak. (előző évhez képest 30%, úgy hogy a piaci versenytársak rohamosan fejlődnek [ennyi human resource-szal és tőkével nem nehéz] és fele annyian vagyunk marketing-en).

exxon honnan tudja hogy fuvezel
Member
Jul 14 2017 03:48am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 14 Jul 2017 11:45)
exxon honnan tudja hogy fuvezel

ugy hogy pisalnod kell beleptetesnel. ezt amugy akartam kerdezni, sokan dolgoztok mutlinal, tapasztalt valaki ilyet mas helyen? mennyire jellemzo az ilyen szintu atvizsgalas?

Quote (rapiddani @ 14 Jul 2017 11:44)
helyes, és egyetemmel mizuka, csinálod még közben ? vagy ha meg is csinálod se fogod használni?

meg folyamatban y, mar csak be akarom fejezni, kesobb lehet elgondolkodom meg valamin, de egyelore egy normalis helyet akarok talalni.
Member
Gold: 122.92
Jul 14 2017 03:55am
Quote (ecneB @ Jul 14 2017 11:48am)
ugy hogy pisalnod kell beleptetesnel. ezt amugy akartam kerdezni, sokan dolgoztok mutlinal, tapasztalt valaki ilyet mas helyen? mennyire jellemzo az ilyen szintu atvizsgalas?

meg folyamatban y, mar csak be akarom fejezni, kesobb lehet elgondolkodom meg valamin, de egyelore egy normalis helyet akarok talalni.

Elvbol nem dolgoznek olyan helyen ahol a fu miatt baszogatnak
Komolyabb drogok okes de nn fideszes nyugdijasok mint fonok
Ofc nem munkaidobe kell beallva lezengeni de aki nem erti meg h otthon kikapcsolodsz az ott dogoljon meg ahol van
Go Back To Magyar Topic List
Prev1254125422543254425454765Next
Add Reply New Topic New Poll