Quote (rapiddani @ 14 Jul 2017 10:01)
amugy miért akarod otthagyni az aquat? ahogy beszámoltál róla úgy tünt h teCCik
Imádom az e-commerce-t, főleg a consumer electronics részét. viszont, amit itt műveltek velem, abból nagyon elegem van. szar a fizetés (1.5x-es offert kaptam máshonnan) és meg sem becsülik a munkádat, nekem ebből elegem van.
Fegyelmit kaptam egy olyan dologra, hogy csak a cég bevédje magát egy esetleges jogi esetnél és igazából még sorolhatnám, de inkább eltekintek tőle. Lényeg, hogy belefáradtam a piti dolgokba, havi szinten tobb millio net profitot termelek ki, ennek ellenére folyamatos a baszogatás, mert nem is értik, mi az online marketing.
A feladataim körülbelül 4x-ére nőttek volumenben, a fizetésem semmit nem nőtt. Folyamatosan költségek csökkentek ahol lehet és a netes kampányaink, mind elég szép ROI-val zárultak. (előző évhez képest 30%, úgy hogy a piaci versenytársak rohamosan fejlődnek [ennyi human resource-szal és tőkével nem nehéz] és fele annyian vagyunk marketing-en, mint előző évben).
Előző hónapban 80k HUF-ot költöttem dokira, gyógyszerekre, ez volt az a pont, ahol azt mondtam, nekem ebből elég. A doki egyértelműen kijelentette, hogy a munkahelyi stressztől van az egész. Normális körülmények között akarok dolgozni, ahol megbecsülik a dolgozót (pl 17-ben 3 napot voltam szabin betegség miatt és egyet vettem ki, előző héten). Köszi!
Illetve az is demotiváló, hogy nincs kitől tanulnom, egyedül a programozók, akikkel szeretek még beszélgetni. Beszerzésen olyan emberek dolgoznak, hogy legszívesebben egy szelet szallonát nem bíznék rá emberünkre.
Egy elég nagy gyártóval való hivatalos levél, egyik PM-től... Komolyan égett a fejem, hogy ugyanannál a cégnél dolgozunk.
"Of course, We do it.
But i preferred the 31990 HUF/ 34990 HUF enduser prices for the promotion.
I talk with Tamas for making a package.
Regards."
--
Egy éves marketing vezetői tapasztalatom megvan Mo 7. legnagyobb webshop-jánál, a célom elértem, csak a resume miatt kellett (illetve exp. de igazából mindent magamnak köszönhetek, amit itt tanultam). Egyedül a kapcsolati tőke, ami jó és nekik köszönhetem.
Még az Exxonhoz is be fogom adni, csak kell egy hónap fű szünetet tartanom, mert emiatt biztosan nem vennének fel. 3 másik helyen folyik az interjúzás, a többiekre még várok visszajelzésre, de találtam melókat vodanal és t-komnál is, illetve tervben van akár saját vállalkozás és freelancerkedés is, úgyhogy egyáltalán nem félek mi lesz a jövőben.
This post was edited by ecneB on Jul 14 2017 03:46am