Quote (kuzdithom @ 27 May 2010 12:23)
végigolvastam, valóban vannak geciségek, de az ilyeneket tényleg kurvára nem tudom megérteni...
99%ban azok szoktak igy nyilatkozni akik lefossák, nem tanulnak, és nem is mennek át. "jajj de tanultam" a nagy lófaszt!
félreértés ne essék, nem állítom hogy a cikk írója nem készült volna, állítása szerint bőven többet az elégsésges szintnél, és nem is fogom a tanár pártját.
de nekem ez akkor is csak cry
engem is szopattak már meg, most is pl egy tárgyból azért nem kaptam 5öst, mert felsőbbéves gyakvezér srác rosszkedvből 4est adott a házimra.
emailre nem válaszol, mert nyilván leszarja, neki nem érdeke hogy másnak jobb legyen. pedig hát Ő volt az, akitől megkérdeztem hogy mit kell még a házimon javítani, és azt javítottam rajta.
ez is csak cry, legközelebb jobban meg kő tanulni hogy ne legyen egyáltalán kétséges.
ennyire nem húzós a helyzet mint amennyire a cikk írója beszámol róla, de az tény, hogy minden zhmra könyvekből és internetről készuültem fel, elenyésző volt az olyan, amikor hasznát vettem akárcsak egy kicsit is az órai jegyzetnek. de matekvizsgára előröl hátra tudtam az összes tételt, szó szerint. volt egy kettes meg egy négyes zhm. és beugróban olyan 2 feladat volt nekünk is, amiről még csak szó sem volt az egész félévben, köv féléves anyag. így nem lehet átmenni vizsgán.