Quote (humanbeing @ 18 Aug 2012 15:45)
Szerintem a shield eleg jo monkra, +res, + rengeteg armor, + crit, + stat es a block rengeteget szamit.
>shield
>assassin
pick one, vagy hogy szokták írni

ugyanez monkal, de ez csak az én véleményem ^^ tesztelgettem elég sok mindent, és lehet hogy elfogult vagyok a claw-mániám miatt (d2-ben első rendes assám után nem is akartam mást, itt is ugyan ez van kb, ezért pickeltem ezt in the first place) - de nem hiszem

allres, crit, block, stupid block amount, armor... ez mind eltörpül amellett, ha arra gondolok amit a 'másik oldal' adhat.. a block meg amúgy is nulla, autoattack még az életben nem ölt meg, csak castolt cucc vagy affix -- dodge meg minden castolt cuccot véd ráadásul azokat teljesen + még az affixek közül is párat (pl fire chain)
tényleg még azt is nehéz megérezni, ha a barbár leüvölt és ~880-ről ~1300-ra nő az allresem, meg az armorom is valamelyest.. nem hogy 5% dr és 5% emelental resist (shieldről armor, allres -- ténylegesen nem ad annyit de ha azt nézzük hogy 65-ről 67-re nő (csak mondtam két számot) akkor az nem 2% hanem több) miatt 15% iast és 15% dodge-ot bukjunk
( + possible masszív LOH, masszív crit damage a 2. clawra, de ez már fényűzés)
a patch után használhatatlan lett a monkom (amúgy se volt jó..), aztán vettem rá egy másik clawot és jobb lett mint patch előtt
//
de egyébként nem kell tldr ehhez imo, elég leírni annyit hogy 15% ias ^^
This post was edited by Anarkin on Aug 18 2012 08:05am