Utolsó gémem rendkívül vicces volt, a mi teamunk, bara, pyro, night hound és én glacius.. Elsonek Rampage pickelt, mondtam, hogy milyen kurva jo, imadom a bara usereket.. Megkerdeztek miert? Itt kezdett mar Renatossa valni a szitu szamomra, fontolgattam, hogy kilepjek-e.. Az ellenfél fayde, electrician, maliken, corrupted, nypmh. Nem egy alom team, de azert a mienknel hatvanyozottan jobb...
Az elején láttam, hogy ez vicces lesz, már a loading kozben kivagott a game, sebaj, en visszamentem. Kozben night hound is dc-zett, o viszont nem is jott vissza. Az elején remakelni akartak tolunk, termeszetesen az ellenfel egybol leszavazta.. Mondvan, hogy jo ez igy nekunk, ugyis tobb xp-t kapunk... HAHAHA.. jo vicc.. Nypmh miatt kb. az elso 20 percben elveszettunk 4-5 tornyot, aztan scout geci elkezdett erosodni. Igazabol nekem koszonhetik, hogy megforditottuk, mert vegig en segitettem, hogy mikor menyjunk gankelni, en voltam az initiator, en wardoztam, etc... Vicc, a vegen, amikor mar ket oldalt bevertunk, dc-zett scout is.. Mondom kurva poen, 30 perc szenvedes utan vegre nyerhetnenk, erre 3v5 miatt le fogjak fujni a meccset.. Megfogtam scoutot is, aztan a ket heroval egyutt bevertem a harmadik oldalt is, hahaha... Mondanom sem kell, hogy a tobbiek meg ott farmoltak a neut campekben....