d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1252625272528252925305001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Feb 26 2011 07:53am
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 15:48)
Ezzel érveltek, hogy a családosokat segítik, illetve akik szeretnének a közeljövőben családot. Szerintem csupán annyi a gond vele, hogy sokan nem azért nem vállalnak családot mert nem akarnak, hanem mert nincs hozzá megfelelő anyagi háttér, s ezzel, hogy akik amúgy is rosszul kerestek most még rosszabbul keresnek, szerintem pont ugyanannyira hátráltatják a családalapítós témát, mint amennyire -a jobban keresők részéről- elősegítik.
Mondjuk azért értékelendő, hogy megpróbálnak kitalálni valamit. Reméljük nem failkodnak majd túl sokat..

sajnos ha megnezem, hogy nagy reszben kik alapitanak csaladot.. atlag ember meg ezekkel a feltelekkel sem vallalja be a csaladalapitast. a ciganysagnak kedvez, mert nekik amugy is mindegy..
Member
Gold: 1.21
Feb 26 2011 07:54am
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 07:41)
Közben álmomban rájöttem, hogy te valami matekszakos lehetsz.
Érdekes mennyi feszültséget gerjeszthet két józan, csupán csak más gondolkodásmód találkozása..

Akkor a tl;dr helyett úgy írom, hogy;
Rossz vezetői döntés(ek) -> Általános hangulat -> Másokhoz való viszonyulás

Egyenletbe foglalni sajnos képtelen vagyok.

A tl;dr postomban leírt dolgok hatással vannak az emberek általános hangulatára, ami nyilvánvalóan befolyással van arra, hogy másokkal hogyan viselkedsz, zebrán, boltban, akárhol.
Így már érti, mérnök úr?

az első perctől kezdve egyértelmű volt hogy szerinted ez így van, azért kötöttem csak beléd, mert szerintem ez faszság
Member
Gold: 343.00
Feb 26 2011 08:14am
Quote (bbaallaaggee @ Feb 26 2011 01:54pm)
az első perctől kezdve egyértelmű volt hogy szerinted ez így van, azért kötöttem csak beléd, mert szerintem ez faszság

Okj, szerintem meg nem. Nyilvánvalóan sokminden mástól is függ -főleg az egyén szocializációjától-, de piszkosul köze van hozzá, hogy milyen a közhangulat az efféle ügyek miatt az emberekben.
És ha megnézed a többiek által említett Hollandiát, Angliát meg nem tudom még mi lett felhozva, ahol (nyilvánvalóan nincs kolbászból a kerítés, de) jobban élnek az átlagpolgárok, akik a társadalom nagyobb részét képezik, akkor azért csak-csak köze van az efféle dolgoknak ahhoz, hogy mégis hogyan, mekkora sikerrel végzi az adott kormány a feladatát.
De ofc egy ostoba, idióta, logikátlan -és még sorolhatnám milyen jelzőket aggattál rám, hogy bizonyítsd oly hatalmas szellemi fölényedet- nyomorék vagyok.
Member
Feb 26 2011 08:17am
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 16:14)
Okj, szerintem meg nem. Nyilvánvalóan sokminden mástól is függ -főleg az egyén szocializációjától-, de piszkosul köze van hozzá, hogy milyen a közhangulat az efféle ügyek miatt az emberekben.
És ha megnézed a többiek által említett Hollandiát, Angliát meg nem tudom még mi lett felhozva, ahol (nyilvánvalóan nincs kolbászból a kerítés, de) jobban élnek az átlagpolgárok, akik a társadalom nagyobb részét képezik, akkor azért csak-csak köze van az efféle dolgoknak ahhoz, hogy mégis hogyan, mekkora sikerrel végzi az adott kormány a feladatát.
De ofc egy ostoba, idióta, logikátlan -és még sorolhatnám milyen jelzőket aggattál rám, hogy bizonyítsd oly hatalmas szellemi fölényedet- nyomorék vagyok.

ez
amúgy anglia elég rossz példa volt, ha úgy vezetnének, mint amilyen a közhangulat, akkor roadkill lenne az egész
Member
Feb 26 2011 08:18am
Quote (bbaallaaggee @ Feb 26 2011 02:17pm)
ez

kk. /thread
Member
Gold: 3,000.69
Feb 26 2011 08:21am
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 14:48)
Ezzel érveltek, hogy a családosokat segítik, illetve akik szeretnének a közeljövőben családot. Szerintem csupán annyi a gond vele, hogy sokan nem azért nem vállalnak családot mert nem akarnak, hanem mert nincs hozzá megfelelő anyagi háttér, s ezzel, hogy akik amúgy is rosszul kerestek most még rosszabbul keresnek, szerintem pont ugyanannyira hátráltatják a családalapítós témát, mint amennyire -a jobban keresők részéről- elősegítik.
Mondjuk azért értékelendő, hogy megpróbálnak kitalálni valamit. Reméljük nem failkodnak majd túl sokat..

egyetértek, de mondjuk hallottam valami olyat, hogy akiknek rosszabb lett az új adórendszerrel, annak más formában adnak valamilyen támogatást, bár nem tudom mennyire kivitelezhető. mondjuk szerintem ezzel az adórendszerrel a saját szavazóbázisuknak (meg valamennyire maguknak) segítettek a legtöbbet, bár ezen nem is lehet csodálkozni nagyon.

bbaallaaggee: nem csak az jellemez egy embert, hogy milyen értelmes véleménye van valamivel kapcsolatban, hanem hogy hogyan kezeli azokat, akikkel nem ért egyet.

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Feb 26 2011 08:22am
Member
Feb 26 2011 08:30am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Feb 26 2011 02:21pm)
egyetértek, de mondjuk hallottam valami olyat, hogy akiknek rosszabb lett az új adórendszerrel, annak más formában adnak valamilyen támogatást, bár nem tudom mennyire kivitelezhető. mondjuk szerintem ezzel az adórendszerrel a saját szavazóbázisuknak (meg valamennyire maguknak) segítettek a legtöbbet, bár ezen nem is lehet csodálkozni nagyon.

bbaallaaggee: nem csak az jellemez egy embert, hogy milyen értelmes véleménye van valamivel kapcsolatban, hanem hogy hogyan kezeli azokat, akikkel nem ért egyet.

Milliós++ fizetésnél valamennyire nagyon ^_^
Member
Feb 26 2011 08:31am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 26 Feb 2011 16:21)

nem az első pillanattól kezdve voltam faszparaszt, hanem mikor rájöttem, hogy értelmesen nem lehet vele beszélgetni

Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 16:30)
Milliós++ fizetésnél valamennyire nagyon  ^_^

nem tudom eldönteni, hogy ez pure irigység a részedről, vagy tényleg őszintén utálsz mindenkit, aki jól él

This post was edited by bbaallaaggee on Feb 26 2011 08:32am
Member
Feb 26 2011 08:39am
Quote (bbaallaaggee @ Feb 26 2011 02:31pm)
nem az első pillanattól kezdve voltam faszparaszt, hanem mikor rájöttem, hogy értelmesen nem lehet vele beszélgetnil

Már nem akartam írni a témánkkal kapcsolatban, mert már tényleg kezdesz idegesíteni, de legeslegeslő postod az én első postomra;
Quote (bbaallaaggee @ Feb 25 2011 10:24pm)
kivételesen nem azért írok most erre mert flémelni akarok, mert azt már megszoktam, hogy teljesen logikátlan vagy, de ez most mégis hogy a faszba jön ide?

Az első pillanattól kezdve fröcsög a fasz a szádból, már bocsánat. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk.
Quote (bbaallaaggee @ Feb 26 2011 02:31pm)

nem tudom eldönteni, hogy ez pure irigység a részedről, vagy tényleg őszintén utálsz mindenkit, aki jól él

Olyan iskolázott, művelt, életét a társadalom vezetésére, irányítására feltett emberek részéről ETIKÁTLAN -matekosoknak i kno ismeretlen fogalom- dolognak tartom úgy, hogy nem végzik normálisan a feladatukat.
Member
Gold: 3,000.69
Feb 26 2011 08:41am
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 15:39)
Már nem akartam írni a témánkkal kapcsolatban, mert már tényleg kezdesz idegesíteni, de legeslegeslő postod az én első postomra;

Az első pillanattól kezdve fröcsög a fasz a szádból, már bocsánat. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk.

Olyan iskolázott, művelt, életét a társadalom vezetésére, irányítására feltett emberek részéről ETIKÁTLAN -matekosoknak i kno ismeretlen fogalom- dolognak tartom úgy, hogy nem végzik normálisan a feladatukat.

ezt a matekosozást hagyjuk már, jó? én se mondom hogy buta nő vagy.

egyébként nyilván még régebbi beszélgetéseitek alapján tart logikátlannak etc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1252625272528252925305001Next
Closed New Topic New Poll