Quote (jarabekg @ 10 Jul 2013 09:26)
kurvajók a spelljei, egy lézerpisztollyal lövöldözik össze-vissza + geciocsmány mód néz ki már megint, kurvára illik a játék koncepciójába
esküszöm gecire hiányzik a régi játék,a régi kinézetekkel a graphic updatek előttről, meg hogy a keleti stílusú loading screen kepeket beraktak, na az mar mindennek a teteje
ez mar megint egy pont olyan szar koncepció mint zac meg fizz az én szememben, értem én hogy fosni kell a hősöket mivel az emberek csak így vesznek rpt, de még mindig van egy csomó nem viable champ, nem tudom miért nem azokkal foglalkoznak, esküszöm kibasztak mar 120 champet és a kompetetív pool 16-20 max
nevetseges
cry off.
az elmúlt 3 év másról sem szólt mint hogy a pro gamerek bebizonyították időről időre hogy elővettek egy champet a semmiből amit mindenki shittiernek gondolt, és legyakták vele a többit

és akkor silver/gold környékén meg még inkább mindegy, kb mindennel lehet nyerni..
ráadásul zac meg fizz tök jól néznek ki ^^
a játék "koncepciója" épp arról szólna hogy nincs, nem ilyen buzi 99%-ban egyforma warcraft3 karakter mindegyik, hanem ott egy fél képernyős cho'gath mellett egy kék tristana, madárijesztő, angyal, etc etc