Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Feb 26 2011 12:47pm)
fuck ye
basszus milyen eseménydús estéből maradtam ki

na sebaj, azért hozzászólok annyit, hogy KURVÁRA ÖRÜLÖK hogy banolják a cigizést, viszont ez nem a fidesz érdeme, ezzel nem nagyon fog szavazatokat szerezni, inkább eu-s elvárásokat teljesítenek gondolom. és pl. angliában igenis kijárnak sörrel a kezükben cigizni az emberek, pedig ott aztán kurva nagy kultúrája van a puboknak. mondjuk spanyolországban elég nagy az ellenállás ezzel szemben, de szerintem egy idő után mindenhol átállnak erre a kulturáltabb formára.
politizálásba nem nagyon folynék bele, mert úgyis csak RAGE-RAGE, nem igazán enged egyik fél se, szóval nincs sok értelme.
ha valaki megnézi az adórendszert, igazán jól a nagycsaládos bőven átlag felett keresők jártak jól ezzel, elég sok átlagfizetés alatt élő ember rosszabbul jár vele, szóval társadalmilag nem sikerült valami szolidárisra, bár pl. a
családalapításra ösztönző része elég jó imo (bár egyesek szerint nem pénz kérdése).
Ezzel érveltek, hogy a családosokat segítik, illetve akik szeretnének a közeljövőben családot. Szerintem csupán annyi a gond vele, hogy sokan nem azért nem vállalnak családot mert nem akarnak, hanem mert nincs hozzá megfelelő anyagi háttér, s ezzel, hogy akik amúgy is rosszul kerestek most még rosszabbul keresnek, szerintem pont ugyanannyira hátráltatják a családalapítós témát, mint amennyire -a jobban keresők részéről- elősegítik.
Mondjuk azért értékelendő, hogy megpróbálnak kitalálni valamit. Reméljük nem failkodnak majd túl sokat..