Quote (HunIndex @ Jul 7 2017 08:07am)
Itt tudom hogy mindenki mindenhez ért, meg mindenki Japánológus meg ilyesmi (főleg Krisz), szóval:
Mikor kint voltatok volt már földrengés? Éltetek már át nagyobb rengést? Vannak előkészületek? Nem féltetek, hogy az olcsó szálloda, amiben szobát foglaltatok összedől és meghaltok?
Amikor elöször mentem ki akkor az elsö ejszaka földrengesre ebredtem, papirhazban voltam es elegge rezgett az egesz, de semmi nem törtent igazabol. Mivel gyakran vannak földrengesek, ezert az egesz infrastrukturat ugy tervezik hogy kibirjon egy normalis földrengest. Többek között ezert is olyan draga peldaul a webhosting Japanban. Ha erzed hogy nagyon nagy gaz van akkor probalj egy ajto ala beallni, de ilyet meg nem tapasztaltam. Viszont hogy jol elvegyem a kedvedet, az oceani lemezek mozgasa miatt kb 200 evente van egy hatalmas földrenges, es 300 eve volt az utolso ilyen.
Tajfun sokkal zavarobb, kb minden alkalommal ateltem, es ugy kell elkepzelni hogy ha van is esernyöd akkor is egy perc alatt atazik a ruhad, ilyenkor alig tudsz valamit csinalni par napon at.