Quote (SteelMeetsSteel @ 6 Jul 2017 19:26)
es annak van online salese?
Sose ertettem mi viszi ra az embereket hogy salesesek legyenek, es miota minden masnap szivjak a verem meg is utaltam oket.
Ez inkabb marketing, de mivel vegeredmenyben nagy tetelben adsz el mellette, sales is. Mivel zero soft skillem van nagyjabol, ezert nem is menne rendes sales (nem is tetszik, nekem is tele van a faszom a quick call, Bence? uzenetektol). Channel marketing kiepitese a partnereknel (e-commerce). Partnerprogram kiepitese es ellenorzese, illetve tovabbi assist. Mivel a gyartok altalaban dugig vannak penzzel, ezert a kis etailer-eket segitik szep kemeny targetek megadasaval, cserebe kapna egy csomo tamogatast, amibol 60% felhasznalando 40% pedig kb vacsorazni is mehetsz belole.
Nem lenne vegre beosztottam, kifejezetten nekem valo melo. most ugyanezt csinalom, csak partnerkent. Szoval tudom, hogy nyuljak le a penzeket, mivel lehet oket motivalni, javitani a teljesitmenyukon. Nagyon szeretem az e-commerce-t, de egyszeruen csak gyartonal van jo penz, illetve normalis korulmenyek.
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 6 Jul 2017 19:19)
reszletesebben melyik?
continak van automotive brancha is bpn
budaors, gumi reszleg
---
igazabol fulsuttyo voltam, mert egy hete ra sem neztem, hogy pontosan mivel is foglalkoznak. aztan tegnap, ahogy keszultem az interjura, kb 2 oran keresztul olvasgattam roluk. Elegge megtetszett.
This post was edited by ecneB on Jul 6 2017 12:23pm