d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1252225232524252525265001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2.00
Feb 25 2011 05:29pm
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 01:18)
Egy szóval nem állítottam sehol, hogy okos vagyok.
Lépjek be pártba? Minek? Hallottam már, hogy hogy mennek ott a dolgok. Nincsenek olyan jó kapcsolataim -inb4 vajon miért-, hogy mindenkit meggyőzzek arról, hogy az ország érdekeit tartsuk már a szemünk előtt, ha már erre a pályára léptünk és ne a milliós prémiumot meg a hawaii szigeteki utazást.
Menjek el szavazni, mert úgy jogom van háborogni. Formálisan esetleg igazad is van. Gyakorlatban semmit nem jelent a szavazatocskám, mert az társadalom nagyobb részét azok az emberek teszik ki, akik elhiszik a választási ígéreteket és aszerint döntenek két párt közül, hogy jó volt amíg a mszp/fidesz volt az utolsó négy évben vagy nem. Bár most már ugye kezdenek rájönni erre az emberek -halleluja 20 év után- és most képben van a jobbik is. Még örülnék is, mert tényleg vannak érdekes/értelmes megfogalmazásaik, de olyan dolgokat is kiabálnak, hangoztatnak ami vicc és egyáltalán nem méltó egy parlament szintű helyhez.

jobbik.. :D jó, hát az egy vicc. persze válság van és ilyenkor mindig a szélsőség felé tolódnak el az emberek (oh wait tanultam törit). ha minden ember úgy állna hozzá, mint te, akkor valszeg anarchia lenne, vagy nemtom. ha nem mész el szavazni az tényleg jobb? könnyű ám mindent "a társadalomra" fogni. tök érdekes amúgy, h mindenki tök jól tudja, h mi van és mit kéne tenni, aztán elmegy szavazni, hatalomra kerül egy párt és máris mindenki fikázza. nem is tudom, h sírjak-e vagy nevessek... abban igazad van, h sokan elhiszik a választási kampányszöveget, nem vitatom. viszont utána akkor nem kéne ugatni két hét után. ha nem szavaztál, akkor meg nem kéne azért sírni, h mi van. ha nem megy el, csak mondjuk a választópolgárok fele, és úgy választanak meg egy pártot, akkor ez van - ha elment volna a másik fele, akik úgy gondolkoznak, mint te, akkor lehet, h tök más lett volna az eredmény. nem érzed, h túl sok a "ha" meg a "lett volna"? ez van, legközelebb majd akkor el lehet menni szavazni. én nem szimpatizálok egyik párttal se, de úgy gondolom, h érdemes lenne kivárni mondjuk a 4 évet, mert LEHET, h most majd történik valami jó is. nehéz elhinni tudom, mert mindenki köcsög...

Quote (RedBlueDevils @ 26 Feb 2011 01:19)
ottapont. mennyünk inni.... ha errehazafelejársz.
felizgultam :blush:
ezért nem lesz sosem rend ebben a kibaszott országban mert a birka magyarok 90%a így gondolkozik..

miért, te hol laksz?

This post was edited by zsansaccount on Feb 25 2011 05:30pm
Member
Gold: 343.00
Feb 25 2011 05:31pm
Quote (RedBlueDevils @ Feb 25 2011 11:19pm)
ezért nem lesz sosem rend ebben a kibaszott országban mert a birka magyarok 90%a így gondolkozik..

Mindenhez hozzátéve.. amúgy sem tudnék teljes nyugalommal/bizalommal szavazni senkire sem.
Annak idején -amit bbbbaaababblagge felemlegetett- azért szavaztam volna az LMP-re, mert Hankiss Elemér is tag volt (nem tudom még az-e) és őt, személy szerint tisztelem, mert sok próbálkozása volt régebben is jobb irányba terelni a dolgokat. De ofc menetrendszerűen a többség hamar-gyorsan leugatta.
Member
Gold: 1.21
Feb 25 2011 05:38pm
Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 01:31)
Mindenhez hozzátéve.. amúgy sem tudnék teljes nyugalommal/bizalommal szavazni senkire sem.
Annak idején -amit bbbbaaababblagge felemlegetett- azért szavaztam volna az LMP-re, mert Hankiss Elemér is tag volt (nem tudom még az-e) és őt, személy szerint tisztelem, mert sok próbálkozása volt régebben is jobb irányba terelni a dolgokat. De ofc menetrendszerűen a többség hamar-gyorsan leugatta.

ha ilyen határozott véleményed van, akkor alapíts pártot
amúgy nemtudom hogy pontosan milyen volt a részvételi arány a legutóbbi szavazáson, de ha feltételezem, hogy minden ember, aki nem ment el szavazni, hasonlóan vélekedik, és hasonlóan buta mint te, akkor ha elmennek, az LMP vastagon nyerte volna a választásokat, és most élhetnél az utópikus kis társadalmadban, ahol mindenkit átengednek a zebránál
Member
Gold: 1.21
Feb 25 2011 05:39pm
also: imo az LMP hasonlóan szélsőséges párt, mint a jobbik
Member
Gold: 252.12
Feb 25 2011 05:40pm
Quote (zsansaccount @ 26 Feb 2011 01:29)
jobbik.. :D jó, hát az egy vicc. persze válság van és ilyenkor mindig a szélsőség felé tolódnak el az emberek (oh wait tanultam törit). ha minden ember úgy állna hozzá, mint te, akkor valszeg anarchia lenne, vagy nemtom. ha nem mész el szavazni az tényleg jobb? könnyű ám mindent "a társadalomra" fogni. tök érdekes amúgy, h mindenki tök jól tudja, h mi van és mit kéne tenni, aztán elmegy szavazni, hatalomra kerül egy párt és máris mindenki fikázza. nem is tudom, h sírjak-e vagy nevessek... abban igazad van, h sokan elhiszik a választási kampányszöveget, nem vitatom. viszont utána akkor nem kéne ugatni két hét után. ha nem szavaztál, akkor meg nem kéne azért sírni, h mi van. ha nem megy el, csak mondjuk a választópolgárok fele, és úgy választanak meg egy pártot, akkor ez van - ha elment volna a másik fele, akik úgy gondolkoznak, mint te, akkor lehet, h tök más lett volna az eredmény. nem érzed, h túl sok a "ha" meg a "lett volna"? ez van, legközelebb majd akkor el lehet menni szavazni. én nem szimpatizálok egyik párttal se, de úgy gondolom, h érdemes lenne kivárni mondjuk a 4 évet, mert LEHET, h most majd történik valami jó is. nehéz elhinni tudom, mert mindenki köcsög...

miért, te hol laksz?

Fehérvár.
rólad meg csak annyit utdok hogy fejér :D és akárhányszor hányom be vmelyik topikba h pontosan hol, baszol válaszolni :D
Member
Feb 25 2011 05:41pm
Quote (zsansaccount @ Feb 25 2011 11:29pm)
jobbik.. :D jó, hát az egy vicc. persze válság van és ilyenkor mindig a szélsőség felé tolódnak el az emberek (oh wait tanultam törit). ha minden ember úgy állna hozzá, mint te, akkor valszeg anarchia lenne, vagy nemtom. ha nem mész el szavazni az tényleg jobb? könnyű ám mindent "a társadalomra" fogni. tök érdekes amúgy, h mindenki tök jól tudja, h mi van és mit kéne tenni*, aztán elmegy szavazni, hatalomra kerül egy párt és máris mindenki fikázza. nem is tudom, h sírjak-e vagy nevessek... abban igazad van, h sokan elhiszik a választási kampányszöveget, nem vitatom. viszont utána akkor nem kéne ugatni két hét után**. ha nem szavaztál, akkor meg nem kéne azért sírni, h mi van. ha nem megy el, csak mondjuk a választópolgárok fele, és úgy választanak meg egy pártot, akkor ez van - ha elment volna a másik fele, akik úgy gondolkoznak, mint te, akkor lehet, h tök más lett volna az eredmény. nem érzed, h túl sok a "ha" meg a "lett volna"? ez van, legközelebb majd akkor el lehet menni szavazni. én nem szimpatizálok egyik párttal se, de úgy gondolom, h érdemes lenne kivárni mondjuk a 4 évet, mert LEHET, h most majd történik valami jó is.*** nehéz elhinni tudom, mert mindenki köcsög****...

*Én nem tudom mit kéne tenni, erről már írtam bbalbabalagggenek is, hogy nem én végeztem -elméletileg- több főiskolát/egyetemet, hogy ezeket eldöntsem.
**Már előtte is 'ugattam', egy percig nem gondoltam azt a választások idején, hogy változni fog bármi is.
***Legyen úgy.
****Igen : D
Member
Feb 25 2011 05:47pm
Quote (bbaallaaggee @ Feb 25 2011 11:38pm)
ha ilyen határozott véleményed van, akkor alapíts pártot
amúgy nemtudom hogy pontosan milyen volt a részvételi arány a legutóbbi szavazáson, de ha feltételezem, hogy minden ember, aki nem ment el szavazni, hasonlóan vélekedik, és hasonlóan buta mint te, akkor ha elmennek, az LMP vastagon nyerte volna a választásokat, és most élhetnél az utópikus kis társadalmadban, ahol mindenkit átengednek a zebránál

Értelek.
Member
Gold: 2.00
Feb 25 2011 05:51pm
Quote (RedBlueDevils @ 26 Feb 2011 01:40)
Fehérvár.
rólad meg csak annyit utdok hogy fejér :D és akárhányszor hányom be vmelyik topikba h pontosan hol, baszol válaszolni :D

ja, nem láttam egyszer se sry. :) de írhattál volna pm-et is. amúgy a legtöbben tudják, meg írtam itt is, h dunaújváros :P de pm-elj, mert most megyek aludni, holnap kelek tanulni.

Quote (Christine21 @ 26 Feb 2011 01:41)
*Én nem tudom mit kéne tenni, erről már írtam bbalbabalagggenek is, hogy nem én végeztem -elméletileg- több főiskolát/egyetemet, hogy ezeket eldöntsem.
**Már előtte is 'ugattam', egy percig nem gondoltam azt a választások idején, hogy változni fog bármi is.
***Legyen úgy.
****Igen : D

nem pont a lényegi dolgokat szúrtad ki úgy látom. az elsőre nem írok semmit, mert ez már megint csak hárítás, és nem következetes a mondanivalód sem sztem. a második meg nem konkrétan rád vonatkozik, olvasd el még egyszer, viszont ez a "percig sem gondoltam, h változni fog bármi is" szöveg... nos, ha nem vársz fejlődést, akkor nem is lesz. mert kvázi ez azt jelenti, h ez neked jó. mintha élvezetből mérgelődnél. de komolyan... akkor most vagy nincsenek elvárásaid vagy vannak.
annak meg, h elvicceled... nem sok értelme van, az is az eddig általam írtakat erősíti meg.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Feb 25 2011 05:51pm
reggel elolvasom mit randomkodtok itt
addigis betolom ide a last postomat h ne kelljen keresgetni

This post was edited by Namechange on Feb 25 2011 05:51pm
Member
Gold: 252.12
Feb 25 2011 05:53pm
Quote (Namechange @ 26 Feb 2011 01:51)
reggel elolvasom mit randomkodtok itt