Quote (Vismajor @ 2 Oct 2011 10:58)
Nem költöttem rá, lw-t a babáról pakoltam át. Y, szar a resem nagyon, guillaume's face, forti, cat's eye, 2x raven, zaka, tg, draculs, gore. Még a max resem sincs meg hellen, gondolkodom, hogy cohot rakok rá, zakába meg ütök egy umot.
lw mellé sok cb nem kell, mert az csak a maradék x%-t csökkentik. szóval sok értelme nincs. a 40%-ra ráteszel egy 15%-os cuccot, akkor az alig ad 6%-t. Ha meg nem 60-as az lw, hanem mondjuk 70, akkor a maradék 30%-nak alig ad 4.5%-t. Semmi értelme.
szinte free itemek:
sapkának vagy shako vagy kiras. Lo runa lenne a legjobb, de ha nincs meg charmokkal a max resist, akkor Um, hiszen, akkor semmi értelme a +maxresnek.
egy raven bőven elegendő, minek több? abból neked csak a cannot be frozen kell, másik wisp, ha nincs, akkor dwarf.
Legyen egy teacheryd az invben és proccoltasd a tűzben. elég sokat segít, pláne, hogy drt is ad.
A maxresnek nem kell meglennie feltétlenül a ruhán, nekem volt 2-3 15 allres gc, rakj be belőle mondjuk 5-6 darabot, azzal biztosan lesz elég resed, az az egyik legjobb ha mefi aura alatt megvan a max resed.