Quote (Killabii-x @ Aug 16 2012 06:45pm)
Nagyjából ezek voltak, annyi h offhandba source 9% crittel, meg rare helm 4% crittel, legalábbis amikor cct próbáltam, de nem tetszett, hogy folyamatosan nyomni kell a gombokat...
blizz/hidra build sem tetszett, valószínű egy kis LOH-al jobb lett volna, de összességébe nem tetszett a wiz, hiába volt 1500 allresje és 6k armorja..
Wd sztem nem lassú így, bár nem tudom mi számít gyorsnak, de dps kb 40k buffal ( maciknál ugye 236%, tehát 80-100k macinként), kicsit hammerpala szerű, főleg hogy szinte folyamatosan lehet castolni a medvéket.
Act4 cham packok 1-2 perc kb, diablo 4-5 perc, és ha megnézed a cuccaimat, critical chancen/demagen bőven lehet fejleszteni még, de lifen/armoron is, szal sztem egyáltalán nem szar kari. Pet buildet max az uj patch után nézem meg, karakterfejlesztésre patchig biztos nem költök...
Ezért editeltem:)
Azért van ami megvan hamarabb, és beleszámoltam azt is hogy mf gear switch, re-swich, és cuccokat összeszed

Akartam amugy dps- fejlesztést csinálni, úgy, hogy maradjanak a statok, de kiderült, h jön az új patch, ugyh mostmár azt megvárom...
Az mondjuk tényleg kár, hogy jelenleg a macin kívül nincs más igazán jól használható skillje, talán ezen majd változtat a patch, bár kétlem...