Quote (Anarkin @ 20 Dec 2013 16:32)
ha kicsit is olyan a számonkérés mint az elte-n (márpedig gondolom olyan) akkor ezek kézműves hármasok
nekem eddig 3, 4, 3, 3, 5, 4 ez a félév, de kb 24/7 tanulok 1.5 hónapja // és top5, szóval nem is nagyon lehet ennél jobb jegyet szerezni elsőre (akinek meg javításra van ideje, az valamit rosszul csinál xD)
tudom, és amúgy respect csak így pont jól jött ki a dolog
nekem tökéletesen elég ha a 2est elérem, sajnos én elég lusta vagyok, mindig mindent a legkisebb erőfeszítéssel akartam megoldani
Quote (Vismajor @ 20 Dec 2013 17:09)
nálunk pont ellenkezőleg van. Megy a sütés főzés, takarítás, cicomázás, karácsonyi dalok, faszom tudja. Csak az a gond hogy anyám a tökéletességre próbál törekedni, ebben senki sem akar résztvenni, és MINDIG, de MINDIG ordítozás és ajtócsapkodás a vége, minden kurva évben
22-23: ordítás, mindenki utál mindenkit, vki napokra eltűnik
24: jaj de szeretünk mindenkit juj juj
Kurvára hányok tőle. Az meg a másik, hogy csóró család vagyunk, de 6 számjegyű összeg elmegy csak erre a kibaszott 3 napra, aztán meg sírnak, hogy nincs pénz...
Egyébként meg fogjátok magatokat vissza, egy olyan nő felett itélkeztek pár mondat alapján aki felnevelte fahriit. Inkább megbecsülés és elismerés kéne övezze(hogy még él, vagy h nem ölte meg fahrit etc)
én mindig nagyon jó gyerek voltam, egyetlen hibám a lustaság, azon kívül szerintem anyám nagyon boldog lehet velem
ki nem állhatom ezt az ünnepet, komolyan
csak a rohanás, rokonlátogatás, fasznak se hiányzik az egész