Quote (Karan2_Returned @ 3 Apr 2014 09:31)
Ha valaki egyszer felidegesit akkor nem allok jot magamert, akarki is legyen az. Tudom, hogy hülyeseg amit csinalok, meg semmi hasznom nincs belöle, de ha ilyenekre nem reagalok akkor olyan ideges vagyok hogy semmi masra nem tudok honapokig gondolni.
lol?
így elég nehéz élet áll előtted, el kéne kezdeni ezzel foglalkozni ^^ viccet félretéve
mást ne mondjak a munkahelyeden meg fogsz őrülni
tanuld meg hogy ha beszólnak akkor visszaszólj, egyenlő felek vagytok - esetleg frappánsat vagy akármit, tök mindegy -, de így legalább feldolgozod magadban a dolgot
ez a megkerülés viszont gerinctelen még akkor is ha igazatok lenne (ami nincs), 14-16 évesek megcsinálják oké, de nem felnőtt emberek
mondjuk ahogy látom svájcban kicsit mások az emberek mint a világ többi részén

- csak hogy iskolai példát mondjak:
tanár 2 hete felbaszta az osztály agyát lényegében kettő mondattal mert semmit sem tudtunk az óránk... néma csönd miután lényegében mindenkit lehülyézett, megáll a levegő a teremben, nem ehhez vagyunk szokva.. oké
elmúlik a hatásszünet, tartotta volna tovább az órát, én meg szintén eléggé magamraveszem ha beleszólnak az életembe
"őő, khmm.. azért annyit hozzátennék ehhez, hogy ez egyáltalán nem fair -- legjobb tanulók ülnek ebben a 10 fős csoportban kb [körbemutattam] szerintem mindenki dolgozik, vannak szülők; megteszünk mindent amit lehet, és bizony menni fog ez holnapra, ha valamiben akkor ebben már nagyon jók vagyunk" -- mindezt enyhe gyűlőlettel fűszerezve előadtam + másnap majdnem full pontot szereztem a(z amúgy kurva nehéz polinom-intepolációs) zhján, amit nyomatékosan a tudomására is hoztam, mikoris megkérdeztem hogy ez körülbelül hányas (mert csak pontszámot kaptunk.. na vajon) -- és Ő maga is vette a lapot
a feszkót feloldotta, tud mindkét fél a másik álláspontjáról, így egyből sokkal jobb minden
szerintem ez kicsit normálisabb megoldás, mintha a háta mögött mindenkinek sírnánk róla hogy mekkora egy szajha
- másik példa:
algoritmus tanárunknak lassan el kell mennie az új törvények miatt, és elkezdték egy tökre oda nem illő tanárral taníttatni a tantárgy II. félévét, jó 1-est kaptam (ÉN) infóból első vizsgán, wtf, kiderült hogy mindent tanított csak azt nem amit kellett volna
először is megvártam hogy kijavítsam a jegyet.. addig nem nyafogunk, az olyan gyerekes..
utána viszont ebben az esetben pl nem a tanárhoz mentem, hanem az előző tanárhoz, aki a felelőse az egésznek, és elmondtam hogy szar minden úgy ahogy van
DE itt is úgy kell előadni a dolgot, hogy te azt akarod tulajdonképpen mondani, hogy lehetne ez jó is, csak a tanár egy teljesen másik tanszékről/tanszékre való, úgyhogy csupán a jövő nemzedékének az érdekében mondod te mindezt el most
csodák csodájára mi történt? a tanár teljesen egyetértett velem, pedig ő egy ilyen nagyon formális személyiség
minden helyzetet ki tudsz adni magadból ha akarod, a konfrontációtól meg nem kell félni, nem vagy 12
This post was edited by Anarkin on Apr 3 2014 03:37am