No, kezdjük:
hammer: zárójelben a shaft eq, damred végett)
fegyver: spirit
pajzs: spirit
váltás: oath+hoz (hoz jó ha str-t ad, vagy damot)
arm: viper (shaft)
öv: 95-100 life + mana/res magic (5-10fcr life+mana crafted, se str, se fhr nem kell, így olcsón beszerezhető, valamint replife és res is lehet rajta könnyedén)
amu: 1x 10 fcr-es: szokásos mld caster amu duma: 1 class/2tab skill, 10 fcr, life, mana... str nem kell rá, dex sem, replife és res azonban nem árt - főleg cold és lajt (+1pala 15-20 fcr, minden ráadás csak külön jó dolog, pl life/mana/res)
ring: 2x soj (soj+10fcr-dex-life(/replife)-mana) egyesek ravent is használnak, én nem

cipő: ww, és 30 frw 35+L/Cres rare
kesztyű: frost
circ: 3/20 2x perf zafírral
inv: 20life/8-1x mana sc-k, amire futja. ha pure 20 life, az is jó. Ha van pénzed, 5-7 pc sk 30 life bemehet, azonban tényleg 30 life körüli legyen. Én pl nem használtam, hamár egyszer volt desy, akkor úgyis könnyen ölsz!
shaft eq-ban amu és belt együtt adjanak ki 25 fcr-t.
Skill: hammer max, vigor max, majd tvt-re csinált libbyn conc maradék, 1v1re csinált libbyn blessed aim maradék. Mert: tvt-n conc segíti többiek damját, míg 1v1ben blessed aim passív ad 5%ot minden hard skill után, vlaamint dam is jobban jön syn-ből.
javama: majd holnap, mára ennyi elég

Az oath-ot milyen weaponba jó kirakni?? long sword? vagy small crescent? vagy vmi más? vagy mind1?
pajzsnak jó az atod valami stat jewellekkel vagy inkább 60+dmg-115+ar-dura shield legyen?