Quote (xGurke @ 4 Jul 2013 21:46)
saintot meg copot ki kéne baszni a picsába, nem tudom mit keresnek ... nem hogy csak ebben a teamben, hanem úgy egyáltalán nincs itt helyük
hát én nem mondanám ezt, sztem be voltak szarva mint az állat. nyjacky félrepickelt, már ott látszott. amúgy sem értem minek kell erőltetni azt a kurva vladot, mehetett volna vmi mással, pl renektonnal vagy nemtom. a cleanse-t se értettem tf-en, kb useless volt, tehetett volna rá clarity-t is ennyi erővel...
előző splitben kurva jók voltak, most inkább azt éreztem, h nagyon ráparáztak a dologra és csomó hibát vétett ezért mindenki.
Quote (Anarkin @ 4 Jul 2013 21:47)
nekem az a bajom ezzel az egésszel hogy már nem látni igazán fordulatokat
hacsak nincs nulla teamcomp, amivel nem lehet mit kezdeni teamfightokban akkor kb folyamatosan látszik h ki fog nyerni (és miért lenne ilyen, nagyonszuperritka)
ja ez igaz, bár ha belemennének a tf-be és nem kerülgetnék egymást annyit... az agresszívabb simán nyerni tudott volna, de mindenki túl sokat várt és addigra odaért a többi ember is... szóval ja, c9 meg atn pl nem szarozik, rámegy, kinyírja és lelép mire megérkezne a maradék 3 ember aztán csá. ezért vannak első helyen többek között.
curse most összességében volt szar, nem 1-1 ember miatt, feladták a játékukat teljesen, nem játszottak úgy ahogy tudnak/akartak, amíg ezt nem fogják fel és nem erőltetik a saját játékukat, addig nem is kerülnek előrébb.