Quote (beni @ 29 Aug 2012 14:24)
minek neked qwerty?
Mert mar most is baromi sokat forumozok (nem csak jsp), mailezek, smsezek telefonrol es tl;dr-eket is, mert a telefon velem van forever, ezert arrol megy minden kb. Irni qwerty >>>>> touchscreen es oszinten a kolcson iPhone 4S oszlophozbasztam volna, ha nem kolcson telo lett volna, touch screenen annyira fos hosszabbat irni.
Android: ha nem 'hackeled' agyonra, hasznalhatatlan a legtobb, mert odavagnak egy csillioszor-csillios nagysagu touchscreent, amit egy olyan proci hajt, ami nem birja el, masreszt a sok csillogo-villogo ikon, alkalmazas, atusztatas, stb csak az agyatlan barmoknak valo, hogy elvezkedjenek.
iPhone: ennyit nem adok egy telefonert, masreszt touchscreen, ami alapbol kiesik.
Nokia: Windows mobil szimpatikus lenne, mert egyszeru az egesz (nem a kezelesre ertem, de vegul is az is), nincs telebaszva folosleges faszsagokkal. De Winmobil szinten csak touchscreenben van, ahogy lattam, a qwerty verziok pedig meg symbiannal mennek, amiert viszont kar.
Blackberry: neki vannak a legjobban kinezo, legertelmesebb telefonjai, qwerty kezelese is igen csak gg, havi asszem 1800 vagy 2k huf a havidíjba ha ráteszek és tudom használni a BIS-t, ami üzenetkezelésbe szintén nagyon gg, gyorsak mint a kurvaélet, hangminőség telefonáláskor szintén kb a legjobb, akku sokáig bírja es hogy ha nem mentek volna csodbe, vagy is mennenek, akkor a leg up-to-datebb OS is nekik lenne kb meg mindig.
This post was edited by Baleee on Sep 1 2012 01:36am