Quote (Genthor @ Aug 27 2020 06:44pm)
Igazi ultranoob halál volt. Beleteléztem a közepébe, valamiért megrettentem a nagy tömegtől és ahelyett, hogy csak simán teléztem volna tovább, sikeresen kirántottam az ablakból a kurzort. Windowsban nyomtam egy jobb klikket, feljött egy popup menü és a nagy kapkodásban nem tudtam elsőre visszakattintani a game-be, hogy esc-et nyomjak.
Nade. Mivel annyira hozzánőtt a szívemhez Bokroscsaje, ezért nem tudtam annyiban hagyni a dolgot és elmentem egy haiti vudu papnőhöz, aki véráldozatot bemutatva visszahozta őt az élők sorába. Sajnos szenteltvízzel hiába locsolgattam a sírját, teljesen hatástalan volt. Játszom vele tovább, a kérdés az, szeretnétek-e, hogy megosszam, mi történik vele ezek után.
https://i.imgur.com/IYdNQIH.jpgjól tetted, én is visszamentettem volna miután teljesen gémhibából halt meg. Azért is tűnhetett gonosznak a kommentem, de én nem tudom elképzelsni h egy assa mindblasttal hogy hal meg fizik enemiktől. Szal ha wsk-ba fotóztad volna ahol convis soul banda várt, vagy ancient tunnelsben fanás archerek, azt értettem volna.
toljad tovább #roadtoshako