Quote (CyberPunk666 @ Jan 9 2015 05:25pm)
Ez még csak alpha, majd lesz béta és majd csak után jön.
Egyébként sosem játszottam más mobaa-val (így hívják ezteket?), miben más a blizzardé, mint a többieké?
én értem, de nem hiszem hogy csinálnak egy teljesen új játékot ebböl pedig jó már nem lesz
jah mobák
hát itt nincs gold
nincs ability szintezés/tanulás (unalmas és causual az összes hős) csak a talentben van build és build közt külömbség (aminek a 80%-a egyértelmű mert a másik lényegesen szarabb és nem egy másik build lehetőség (tank v disable v support hanem simán szar) ami ráadásul karakter szinthez van kötve, igy ha összedob vaakivel aki már tolt 10 meccset azzal a hőssel biztos taknyosra fog szopatni ha te vagy aki a hős spelljeit programozta és pixelre tudod hova fog menni akkor is
nincs gold (?????) se tárgyak (????????????????) jobb és bal klikkböl, a fantasztikus mountokbol, lol-ban megszokott ingyen teleportbol és az alap abilitykből (aminél talent miatt "build" és build közt max 100-300 dmg külömbség van és kb 1k az alap dmg) áll minden amit a játékról tuni kell
az xpt a mai napig nem tudom, pontosan hogy működik, de kb a közelbe vagy akkor kapsz, ha ölsz (elég szar a lasthit effekt/nehezen lehet sok creepet ölni de nem is kell arra menni mert nincs gold ~~) meg amugy is kapsz igy össze vissza meg szintetlépkedsz amikor ugy látja a játék jónak, de nincs nagy külömbség lvl 3 meg 5 közt, ha mondjuk 1 el jobb talented van lvl 3 on már megbaszod a lvl 5 ös embert
az egész játék lényege a map mechanizmusok köré épül, feedelhettek mint a szar, de ha az ogre campeket meg a mapbosst mindig ti foglaljátok el, akkor anélkül megnyeritek hogy be kéne menni az ellenfél bázisába vagy akár a t1 torony közelébe