ja, hogy ráadásul nekem címeztél valamit, amiért 10% járna?

hát jó. nem hittem volna, hogy ennyire fájó pont ez a téma néhány embernek
azért írtam, hogy nem tudom végig gondoltad e amit írtál az előbb, mert én nem úgy mondtam, hogy nem megyek el szavazni és balfasz minden ember aki x pártra szavaz, hogy fingom nincs az egész témáról
nyilván, kevésbé vagyok tájékozott, mint sokan mások, akiknek szívügyük ez a téma, de akkor is vannak dolgok, ami miatt nekem az a véleményem, hogy én nem járok el szavazni és hogy szerintem az egész
jobbikos bagázs unintelligens emberek gyülekezete (a két vélemény nyilván független egymástól). ha te azt mondanád (mint anno a történelem tanárunk), hogy aki nem jár el szavazni, az fogja be a pofáját és
ne szóljon bele ilyen témában, mert ha nem áll valamelyik oldalra és nem vesz részt az egészben, akkor minek jár a szája, akkor azt megérteném és valamennyire jogosnak is találnám, mert nem azt mondtam, hogy
most az én véleményemet kell osztani, csak leírtam a véleményemet .. nem értem mit kell ezen így felkapni a vizet
szegény senee szinte minden posztomat kvótolja kényszeresen, meg tudod nézni, a megfogalmazás már necces volt, ezért editeltem ki
ha csak ennyit írtál volna, akkor azt mondom, hogy lelked rajta, de nem csak erről volt szó