Quote (bbaallaaggee @ 9 May 2010 13:57)
venni fogok egy fixit valszeg a héten
találtam egyet új hajtással meg agyakkal, 40k, csak ronda a kormánya
de kell
Ha gödöllőre megyek lakni, lehet én is veszek majd egyet... De így h Gödöllő-Domonyvölgy közt tekerek, nemoké a fixi.
Quote (Magic_Hammer @ 9 May 2010 13:41)
városi

?

hát olyan kéne amivel itt (szegeden) tudok közlekedni föleg suliba ami olyan 3km-re van tölem kb.
Vicces, de van ilyen h városi bringa. Ezek a legolcsóbbak akár, mivel semmi extra igény nincs, de annyira nem, hogy akár 1 sebesség is elég (vagy akár fixi :D).
Használtan baszottolcsón lehet ilyeneket beszerezni, akár 10k-ból kijön egy használható egysebességes, de 20-30 körül teljesen normális országuti bicsajok is kaphatók. Ezekkel városon belül simán el lehet tekerni, és sokkal biztonságosabbak, mint a tesco teleszkópos "monti". Mindez használtan persze.
Túl sokat kár költeni szerintem ilyen városi bicóra, két okból: egyrészt nem használod ki az extrákat/drága alkatrészeket, és úgyis az a célod vele h spórolj (ne tömegközlekedéssel vagy autó/motorral menj), valamint ezek nem is csilivili cuccok, ellopni se nagyok akarják ezeket. Egy sima zár elég, nem kell brutál kurvadsága cucc.
Én majd a kormányom akarom lecserélni, országútiról ilyenre:

+ még egy kérdés: festettetek már bicót? Barátnőmé elkezdett rozsdálni, szóval újra kéne festeni. Emiatt gondoltam hogy a sajátom is lefestem olyanra, amilyenre régóta szeretném: fehér-pirosra. Csak nem tudom, mivel szedjem le a régi festéket? vagy toljam rá a hemörájtot oszt kész?