d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Quakelive Topic > -mert Ennek Meg Nincs-
Prev1242526272855Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Mar 3 2010 04:56pm
Quote (Taszilo.^ @ 3 Mar 2010 23:31)
ut-s mozgás>cs-s mozgás
lolololololololololololololololololololololololl
http://www.youtube.com/watch?v=xHpwBb_SPVs

sztrem meg mindenki arra mondja hogy ezaz>azamaz, amit szeret. Nekem fingom sincs ut-ről, halál unalmas dolognak tartom, így azt sem tudom mi igazán fontos ott.
Azt tudom, hogy minden játékhoz kell skill, szuper mariótól ut-n át d2ig, aki többet játszik jó játékosokkal/játékosok ellen, az jobb lesz, lehet ez mozgásban vagy aimban mutatkozik meg, mind1. "pro" játékosok esetén leginkább mindenben, és minél jobb szintet képvisel valaki (és minél jobb szintűek ellen játszik), annál inkább dominál az észjáték is - mivel annál inkább alap, hogy jól céloz/mozog valaki.
Member
Gold: 3,000.00
Mar 3 2010 05:03pm
Quote (Oberon_os @ Mar 3 2010 11:56pm)
sztrem meg mindenki arra mondja hogy ezaz>azamaz, amit szeret. Nekem fingom sincs ut-ről, halál unalmas dolognak tartom, így azt sem tudom mi igazán fontos ott.
Azt tudom, hogy minden játékhoz kell skill, szuper mariótól ut-n át d2ig, aki többet játszik jó játékosokkal/játékosok ellen, az jobb lesz, lehet ez mozgásban vagy aimban mutatkozik meg, mind1. "pro" játékosok esetén leginkább mindenben, és minél jobb szintet képvisel valaki (és minél jobb szintűek ellen játszik), annál inkább dominál az észjáték is - mivel annál inkább alap, hogy jól céloz/mozog valaki.

a lényeg amiért ut-ba probb mozgás vanl: szabadabban tudsz mozogni (beszélek itt a dodge-ról meg a double jumpról) + ha arra használod a shieldgunt, ami a videóban is van, a cs-s mozgás egy egész dimenzióval kevesebbnek tűnhet egy ut-snak (ut-ban külön modot csináltak a mozgás lehetőségeinek végletekig történő kihasználására, - majd minnyá keresek videjót - külön pályákat készítettek ehhez)

e: na, tudok baszni videt

http://www.youtube.com/watch?v=SPOybPd337c

e2:
<@S^nite> alfaszkurva eget basszamár szét faszom
<@S^nite> h a rákos fasznak a kurva picsájába nemlehet baszni 1 videt
<@S^nite> ami erröl szól
<@S^nite> amikor volt nem 1 régebben
<@Gali`G> RÉGEN MEGVOLT...
<@S^nite> lassan már 1 órája bújom azt a telibeszart jutyubot
<@S^nite> h megtlaáljam ezt a temérdekfosszart
<@S^nite> de nem

This post was edited by Taszilo.^ on Mar 3 2010 05:11pm
Member
Mar 3 2010 05:35pm
Quote (Taszilo.^ @ 4 Mar 2010 00:03)
a lényeg amiért ut-ba probb mozgás vanl: szabadabban tudsz mozogni (beszélek itt a dodge-ról meg a double jumpról) + ha arra használod a shieldgunt, ami a videóban is van, a cs-s mozgás egy egész dimenzióval kevesebbnek tűnhet egy ut-snak (ut-ban külön modot csináltak a mozgás lehetőségeinek végletekig történő kihasználására, - majd minnyá keresek videjót - külön pályákat készítettek ehhez)

e: na, tudok baszni videt

http://www.youtube.com/watch?v=SPOybPd337c

e2:
<@S^nite> alfaszkurva eget basszamár szét faszom
<@S^nite> ami erröl szól
<@S^nite> amikor volt nem 1 régebben
<@Gali`G> RÉGEN MEGVOLT...
<@S^nite> lassan már 1 órája bújom azt a telibeszart jutyubot
<@S^nite> h megtlaáljam ezt a temérdekfosszart
<@S^nite> de nem

Ez a vid sem tud meggyőzni. :D Attól még, hogy valami bonyolultabb, nem biztos hogy több skillt igényel, bár ez ellentmondásosan hangzik. Itt a hangsúly a playerek szintje közti különbségen van. egy pro úgy fog mozogni, hogy egy kezdőt duston is elpicsáz egy sörétessel is, míg gyenge mozgással egy statikusnak ítélt fegyverrel (pl awp, de sokaknál gyakran az összes puska) sem lesz valaki jó, akármennyire is jól lő.

Értem én, hogy aki átmegy cs-ből ut/kvékbe az fosul fog ott mozogni, de mihelyst a játékban a mozgás szerepét megérti, onnantól nagyon gyorsan fog javulni játéka - mivel csak a mászkálós részt kell begyakorolni, az meg nintendó64 megamen.
Member
Mar 3 2010 05:37pm
Quote (Oberon_os @ Mar 4 2010 12:35am)
Ez a vid sem tud meggyőzni. :D Attól még, hogy valami bonyolultabb, nem biztos hogy több skillt igényel, bár ez ellentmondásosan hangzik. Itt a hangsúly a playerek szintje közti különbségen van. egy pro úgy fog mozogni, hogy egy kezdőt duston is elpicsáz egy sörétessel is, míg gyenge mozgással egy statikusnak ítélt fegyverrel (pl awp, de sokaknál gyakran az összes puska) sem lesz valaki jó, akármennyire is jól lő.

Értem én, hogy aki átmegy cs-ből ut/kvékbe az fosul fog ott mozogni, de mihelyst a játékban a mozgás szerepét megérti, onnantól nagyon gyorsan fog javulni játéka - mivel csak a mászkálós részt kell begyakorolni, az meg nintendó64 megamen.

oberon: extranoob v
Member
Gold: 7,149.00
Mar 3 2010 06:29pm
Quote (Oberon_os @ 4 Mar 2010 01:35)

Teljesen jól látod a helyzetet; lehet, hogy cs-ben lófasz a mozgás (taszilo szerint) mégis ha jön egy eléggé kezdő néha úgy tudok mozogni, hogy lekéselem mielőtt lelőne. :)
s ez igaz minden fps-re, megfelelő mozgással már félig nyert az ember, ha nem találják el az egyirányú mozgása miatt állandoan.

This post was edited by hedgehogsword on Mar 3 2010 06:31pm
Member
Mar 3 2010 06:31pm
Quote (hedgehogsword @ Mar 4 2010 01:29am)
Teljesen jól látod a helyzetet; lehet, hogy cs-ben lófasz a mozgás (taszilo szerint) mégis ha jön egy eléggé kezdő néha úgy tudok mozogni, hogy lekéselem mielőtt lelőne. :)

sőt, volt osztálytársamnak (aki lány) barátommal (e: miért írtam azt, hogy barátomnak?) megmutattuk az ut-t és nem lőtt le senkit, mert nem akart gyilkos lenni :)
mondjuk úgy, hogy cs-ben 2d-ben mozox, utban meg 3d-ben
KAPISCHE?

This post was edited by Taszilo.^ on Mar 3 2010 06:34pm
Member
Mar 3 2010 06:33pm
Quote (Taszilo.^ @ 4 Mar 2010 02:31)
sőt, volt osztálytársamnak (aki lány) barátomnak megmutattuk az ut-t és nem lőtt le senkit, mert nem akart gyilkos lenni :)
mondjuk úgy, hogy cs-ben 2d-ben mozox, utban meg 3d-ben
KAPISCHE?

világos, de cs félig a ,,valósághűségre" ( :rofl: ) hajaz, az UT meg elrugaszkodik tőle amennyire lehet.. :D még jobban, mint a quake, szóval erről hiába vitázunk mert más stílus a kettő, semmi közük egymáshoz.

ja és quakeben is vannak ilyenek, quakelive training is arról szól...
http://www.youtube.com/watch?v=YUyzdxNIt30
http://www.youtube.com/watch?v=0-RleSYaLB0
ezek is ilyen száguldozós álatságok, amiket egy kezdő nem tud alapjáraton végrehajtani, gyakorolni kell kurvasokat.

This post was edited by hedgehogsword on Mar 3 2010 06:36pm
Member
Mar 3 2010 06:36pm
Quote (hedgehogsword @ Mar 4 2010 01:33am)
világos, de cs félig a ,,valósághűségre" ( :rofl: ) hajaz, az UT meg elrugaszkodik tőle amennyire lehet.. :D még jobban, mint a quake, szóval erről hiába vitázunk mert más stílus a kettő, semmi közük egymáshoz.

most a mozgásról van szó, ne offold szét ezt a topikot a hülye megegyezni akarásoddal, vállald fel a véleményedet, és fogadtasd el a másikkal bármi áron
Member
Mar 3 2010 06:39pm
Quote (Taszilo.^ @ 4 Mar 2010 02:36)
most a mozgásról van szó, ne offold szét ezt a topikot a hülye megegyezni akarásoddal, vállald fel a véleményedet, és fogadtasd el a másikkal bármi áron

ok! css bunny!
http://www.youtube.com/watch?v=TV5FGmAEQHg
!!!!
tekerj úgy a feléhez ^^

afk alszom, cuglhf.

This post was edited by hedgehogsword on Mar 3 2010 06:51pm
Member
Mar 3 2010 06:43pm
Quote (hedgehogsword @ 4 Mar 2010 01:29)
s ez igaz minden fps-re, megfelelő mozgással már félig nyert az ember, ha nem találják el az egyirányú mozgása miatt állandoan.

Ez mindennel így van, minden játékban, amit "profi" szinten űzöl.
Nem attól leszel jó gránátos, hogy oda dobod a gránátot, ahova akarod: hanem attól, hogy tudod hova kell, átlátod a szerepét a stratégiában.
Nem attól fogsz jól mozogni, hogy bánihoppolsz amikor csak akarsz, hanem ha tudod hol van a másik, és ezt kihasználod mozgásoddal.
Nem attól lesz jó awp-s valaki, mert a pixelt kilövi, hanem mert tudja hol vannak olyan helyek, ahol ezt ki is használja igazán, illetve ha térképen látja hol van a társ, milyen helyről nem kell ellenféltől félni és zoomolhat nyugodtan.
ésatöbbi

Persze, valamennyire tudni kell kezelni az adott dolgot, de ezt az ember viszonylag hamar eléri. Sokkal később érti meg, a játékban valójában ez mire is való. Igaz ez d2-re, cs-re, de szerintem minden játékra: sokkal nagyobb tudás az adott dolog szerepét, kihasználhatóságát megérteni, mintsem tökéletesen véghezvinni azt. Az ugyanis csak gyakorlás kérdése (persze, igazán pro skill ilyenekben sokat számít...).
Go Back To Magyar Topic List
Prev1242526272855Next
Add Reply New Topic New Poll