Pm-re topicban válaszolok ami nem szokásom, és hosszú is lett sajna mert unom a tananyagot, de tessék. Itt a véleményem, egy meglehetősen unott és meddő vitáról...
Quote (Jozzi @ Mon, 12 Jan 2009, 23:28)
de basszus most ne menj el dik.
en nem pofatlan vok, nem sir a szam, elmondom a velemenyem
imo beszelgetunk vegre anyazas es fákkolas nelkul.
magyarazd el nekem mier vok en akkora nub kerlek.
mert eddig akarmit mondtal megcafoltam. telleg, aranyember vagy, skilled, sokat tudsz a d2 rol, biztos sok draga faxa karid volt.
az a gaz h 1 olcsobb szarral hasonlot elerek ? mert valam hasonlot teszek. azt meg h sokan nem jatszotok azt banom.
elvezetesebb lenne a d2 ugy h lenne aki duel utan nem azt mondja h hu de jo vok hanem azt h ixi.
lenne mier tovabb kuzdeni.
Hozzáállás böki a csőrömet. Nem az a gond veled hogy új vagy a fórumon, vagy mld-ben, hanem az hogy mindenkibe belekötsz, és megalapozott érvek nélkül hülyézel le mást, illetve el sem olvasod amit írunk, csak mondod hogy jaj most megcáfoltam. Mit cáfoltál meg?
-Azt hogy karaktered fail? Nem, nem cáfoltad meg ezt. Mondom, olyanokat akiknek köze nincs a pvp-hez, simán elversz lld (18/29) karival is, kérdezd csak meg sittest (lvl18 chargerével verte a 9x karikat). Ez, mint eredmény nem felmutatható.
-Azt, hogy legiten játszol? Egy mld karinak _nem szabad_ mana potinak lennie övében. + azt sem tudod mi a legit res, mert max 5maxres, vagy 1 abs tárgy (dwarf) megengedett, illetve 2 raven ha nincs stack res. Igen, jól látod, L ellen nincs így védelem, ezért Tg sokszor allowed foher ellen, de cs ama ellen pl nem.
-Azt, hogy más kezdi a hülyézést? Ne viccelj már... Janó, adamz és még sokan tényleg nagy szájúak néha, meg vannak csípős megjegyzéseik, de ez a gyerekes vergődés, miszerint "jajhülye kockák, nolajfer pöcsök" már kurvára unalmas, mert nem egy hülyegyerek eljátszotta már (és ált. pont olyanok, akik a legnagyobb kockkák, ami külön serkenti a népet arra hogy beszóljanak). Nem mész ezzel semmire.
Más. Soha nem mondtam hogy aranyember vagyok, vagy én szarom a napot reggelente. Az, hogy magyarok közt jó vagyok mld-ben
talán igaz. Leginkább az igaz, hogy nagyon sokat tettem azért, hogy jó közösség jöjjön össze mld tvt-re, és sokakat segítettem karit csinálni, és sokakkal szerettettem meg a pvp-t. Ami tapasztalatokat mondtunk (mondtam) fórumban neked a karidról, azt nem azért tettük mert mekkora szar vagy miatta, vagy hogy egy karit nem tudsz összerakni, hanem mert mutatja hogy fölösleges azzal emberkedned. Amiket írtam, azért írtam hogy elgondolkodj rajta. Nem kellenek kurvadrága cuccok rá, hogy jót hozz össze. Sok karit csináltam én is plain skillerekkel, 8-900 lajfal, de a lényeg, hogy tudd mi kell egy karakterre, és az meglegyen.
Van manád? Nincs. Pedig alap. 440 mana 20 tele. Nem hiszem el, hogy ezzel a setuppal akármilyen nehézségi fokon normálisan tudsz játszani legiten.
Van max blockod? nincs. stat nélkül whistand szart sem ér. Desy charger, kicksin, bower lever, ha telézős amut tesz fel egy barb, az is. de jó karival még akár wolf is elkaphat, csak kell trükk hozzá.
Van fhr-ed? ahogy nézem nem spirit swordot használsz, ergó nincs. skillerekhez is life+plaint írtál... Ilyen fhr mellett belebuksz egy barb desy ww-jébe, megesz. Egy trap elkap, halott vagy.
Az, hogy life nem túl magas gond, de simán kiheverhető. De a fentiek nélkül egy pvp kari max pub riogatására jó. Ilyen erővel falleneket is ölhetnél vele normon.
Mielőtt belekötsz tapasztaltabbakba, érdemes lenne olyanok ellen is tesztelni tudásod, akik arra csináltak karit, amire Te: pvp-re. Hidd el, ha az ellenfél is kikerüli a lövésed, és visszaüt, már nem lesz olyan egyszerű a helyzet, mint az átlag agyhalott hun-1 huszárokkal.
Egyébként normális dueles soha nem mod olyat hogy izi, eZ, noob, ellenfelére. Vannak jók, vannak mégjobbak, senki sem legyőzhetetlen. Ha valaki nem tudja feldolgozni hogy ő nyert, és ezért azt hiszi hogy ő az isten, az rosszabb mintha a vereség felett nyammogna. Ha ellenfelem ellenfélként viselkedett, én midig tisztelettel beszéltem vele. Normális közösségben nagyon kinézik azokat akik azt hiszik hogy csakmert a "gosu szlenget" szajkózzák, faszagyerekek. Csekk ezt:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=18328351&f=129&st=70Régi mld-s topic, előző szezonból. Nagyon jó közösség volt, hatalmas partik, poén meccsek, genyózások, tvt minden mennyiségben.