Quote (Vharimatras @ Sun, 7 Dec 2008, 14:14)
lvl 10 és nemtom mi legyek

Mi leszel ha nagy leszel? Párbajhős is jó tud lenni ám. teszel azokra a skillekre sokat amik kellenek, és nézegeted a közeli szarfos városok karaktereit, mindenkit betámadsz, amit nyersz meg beteszed a bankba+városunknak adod.

Fun kis genyó kaszt az is. KAtona meg akkor jó, ha van pár elosztatlan statod, és pakolod a lajfba. És ugyanúgy párbaj.
Quote (Garf @ Sun, 7 Dec 2008, 13:54)
Köszi szépen. Akkor szerintem uj karit kezdek bár ez is 11es már, de inkább Kalandor leszek.
Miért, mit választottál? Minden karinak megvan az előnye. Én munkás/kalandor közt ingadoztam, már bánom hogy nem a munkást választottam. Párbajosdi annyira nem vonz.
Quote (farki @ Sun, 7 Dec 2008, 13:01)
najo... nagynehezen léptem 1 szintet, minden pontot a rejtőzésre/mozgékonyságra toltam, s kell 1 munkapont még a pulykákhoz.. LOL.
miért kell ilyen idegesítő szarokkal elrontani 1 viszonylag jónak induló játékot, h egyik küldetéssel se lehet továbbhaladni.. és kb. annyi az egész játék, h naponta elküldöm 4x 2 órás munkára a karakterem, ami max 10-15 kattintás összességében. tényleg nagyon élvezetes.. :/
Valóban, nem kell sokat szarakodni vele, de imo ez pont jó benne.

Pulykás küldi ofc hogy nem megy. 2 küldim kb egy hete áll... és akkor mi van?

Lépsz +1 szintet, és tárááá, megvan a pulykás is. Nekem _még_ 2 szint kell pl, pedig mindjárt 12 vok.
/e én is törött üveggel nyomom. Találtam bunkósbotot is, de mivel az 30-40 dolcsi körül eladhattam, meg is váltam tőle gyorsan, hogy mennyen az építkezés :DDD
This post was edited by Oberon_os on Dec 7 2008 09:00am