d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Elnézést Srácok...
Prev1242526272858Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Oct 30 2008 03:15pm
Quote (anyd @ Thu, Oct 30 2008, 10:14pm)
Én a hónaljammal és a tenyeremmel csinálok jobbat

you iz gosu
Member
Gold: 124.45
Oct 30 2008 03:16pm
Quote (Vharimatras @ Thu, 30 Oct 2008, 21:15)
Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isa, por ës homou vogymuk. Mënyi milosztben terümtevé elevé miü isëmüköt Ádámot, ës odutta* volá neki pa*ra*dicsumot házoá. Ës mënd pa*ra*dicsumben valou gyimilcsëktül mondá neki élnië. Hëon tilutoá űt igy fá gyimilcsétűl. Gye mondoá neki, mérët nüm ënëik: isa*, ki napon ëmdöl az gyimilcstűl, ha*lálnek ha*láláa*l holsz. Ha*dla*vá holtát terömtevé Istentűl, gye feledevé. Engedé ürdüng intetüinek, ës ëvék az tilvot gyimilcstűl. Ës az gyimilcsben ha*lálut evék. Ës az gyimilcsnek úl keseröü vala* vizë, hugy turkola*t migé szakasztja valá. Nüm hëon mogánek, gye mënd ű fajánek ha*lálut ëvék. Haraguvék Isten, ës vetevé űt ez munkás világ belé: ës lëün ha*lálnek ës pukulnek fëszë, ës mënd ű nemének. Kik azok? Miü vogymuk. Hugy ës tiü látjátuk szümtükhel: isa*, ës nüm igy embër múlhatja* ez vermöt, isa* mënd azhuz járou vogymuk. Vimádjuk Uromk Isten këgyilmét ez lélekért, hugy jorgasson ű neki, ës kegyigygyën, ës bulcsássa* mënd ű bűnét! Ës vimádjok szen[t] a*hszin Máriát ë boudog Miháël a*rha*ngyëlt ës mënd a*ngyëlkot, hugy vimádjanak érëttë! Ës vimádjok szent Pétër urat, kinek adot hatalm oudania* ës këtnië, hogy oudja* mënd ű bűnét! Ës vimádjok mënd szentököt, hugy lëgyenek neki segéd Uromk szinë eleüt, hugy Isten iü vi- mádságok miá bulcsássa* ű bűnét! Ës szobodohha* űt ürdüng ildetüitűl ës pukul kínzatujátúl, ë vezessë űt pára*dicsum nyugalma* belí, ës adjon neki münyi uruszág belé utat ës mënd jouben részët! Ës kíássátuk Uromkhuz hármúl: kyrie eleison!

Szerelmes brátim! vimádjomuk ez szëgín embër lilkíért, kit Úr ez napon ez hamus világ timnücë belől menté, kinek ez napon tëstét tömetjök; hogy Úr űt këgyilméhel Ábra*ám, Izsák, Ja*kob kebelében helhezjë; hugy bírságnap jutván mënd ű szentëi ës ünüttei küzëkön jou felől johtatnia* íleszjë űt! Ës tiü bennetük. Clamate ter: kyrie eleison

e: fogynak az idézeteim sad.gif

tudommá honnan van tizenkettőká postod :DDDD
Member
Gold: 10.66
Quote (Vharimatras @ Thu, 30 Oct 2008, 23:15)
Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isa, por ës homou vogymuk. Mënyi milosztben terümtevé elevé miü isëmüköt Ádámot, ës odutta* volá neki pa*ra*dicsumot házoá. Ës mënd pa*ra*dicsumben valou gyimilcsëktül mondá neki élnië. Hëon tilutoá űt igy fá gyimilcsétűl. Gye mondoá neki, mérët nüm ënëik: isa*, ki napon ëmdöl az gyimilcstűl, ha*lálnek ha*láláa*l holsz. Ha*dla*vá holtát terömtevé Istentűl, gye feledevé. Engedé ürdüng intetüinek, ës ëvék az tilvot gyimilcstűl. Ës az gyimilcsben ha*lálut evék. Ës az gyimilcsnek úl keseröü vala* vizë, hugy turkola*t migé szakasztja valá. Nüm hëon mogánek, gye mënd ű fajánek ha*lálut ëvék. Haraguvék Isten, ës vetevé űt ez munkás világ belé: ës lëün ha*lálnek ës pukulnek fëszë, ës mënd ű nemének. Kik azok? Miü vogymuk. Hugy ës tiü látjátuk szümtükhel: isa*, ës nüm igy embër múlhatja* ez vermöt, isa* mënd azhuz járou vogymuk. Vimádjuk Uromk Isten këgyilmét ez lélekért, hugy jorgasson ű neki, ës kegyigygyën, ës bulcsássa* mënd ű bűnét! Ës vimádjok szen[t] a*hszin Máriát ë boudog Miháël a*rha*ngyëlt ës mënd a*ngyëlkot, hugy vimádjanak érëttë! Ës vimádjok szent Pétër urat, kinek adot hatalm oudania* ës këtnië, hogy oudja* mënd ű bűnét! Ës vimádjok mënd szentököt, hugy lëgyenek neki segéd Uromk szinë eleüt, hugy Isten iü vi- mádságok miá bulcsássa* ű bűnét! Ës szobodohha* űt ürdüng ildetüitűl ës pukul kínzatujátúl, ë vezessë űt pára*dicsum nyugalma* belí, ës adjon neki münyi uruszág belé utat ës mënd jouben részët! Ës kíássátuk Uromkhuz hármúl: kyrie eleison!

Szerelmes brátim! vimádjomuk ez szëgín embër lilkíért, kit Úr ez napon ez hamus világ timnücë belől menté, kinek ez napon tëstét tömetjök; hogy Úr űt këgyilméhel Ábra*ám, Izsák, Ja*kob kebelében helhezjë; hugy bírságnap jutván mënd ű szentëi ës ünüttei küzëkön jou felől johtatnia* íleszjë űt! Ës tiü bennetük. Clamate ter: kyrie eleison

Low vagy, mint Csokott :<
Member
Gold: 280.00
Quote (Vharimatras @ Thu, Oct 30 2008, 10:15pm)

Unalmas hogy bepostolsz egy csomo szöveget amit senkise olvas el

Quote (Taszilo.^ @ Thu, Oct 30 2008, 10:15pm)
you iz gosu

Tudok 1 kézzel tapsolni is

This post was edited by anyd on Oct 30 2008 03:16pm
Member
Gold: 0.01
Quote (Oberon_os @ Thu, Oct 30 2008, 09:14pm)
Legalább normálisan hazudj pls. De inkább ne is, így jobbakat lehet röhögni rajtad. :DDDDD

látom eltörött a mécses...sad.gif kár, pedig olyan jót beszélgettünk... azt reméltem legalább te nem fogod valami szar poénszármazékkal arrébütni a témát:)
Member
Gold: 22.99
holnap reggel megyek horgászni olyan 7 fele remélem nem lesz megint vihar , nem akarok meghalni cry3.gif
Member
Gold: 304,500.65
Trader: Trusted
Quote (CsokottReturned @ Thu, Oct 30 2008, 05:41pm)
már mondtam is a telefonba ugye, de azért leírom ide is, hátha nem hallott mindenki arról a beszélgetésről...szóval a mai napom kész rémálom volt, a cég a csőd szélére sodródott egy rossz befektetés miatt, a válsághelyzetről tárgyaltunk kb 3 óráig. Ezután még tudtam volna ugye menni, de a feleségemnél kiverte a biztosítékot ez a találka dolog, mondván vele már alig foglalkozom, mindig csak a haverok etc... egy pesti hotelben száll meg ma estére, hát remekül érzem magam... ezután lementem szegedre a rokonokhoz halászlét enni ( ekkor telefonáltam út közben) ott pedig a nagymamámat kellett kórházba szállítani allergiás roham miatt, hát fasza kis nap nem mondom... mire hazaérek az még lesz 1-2 óra, most is laptopról vagyok kénytelen ide postolni egy bocsánatkérést...

nem olvastam vegig de +1
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Quote (Oberon_os @ Thu, Oct 30 2008, 10:16pm)
tudommá honnan van tizenkettőká postod :DDDD

én nem sad.gif

Jelenések könyve 1. rész

1. Jézus Krisztus kijelentése, a melyet adott néki az Isten, hogy megmutassa az ő szolgáinak, a miknek meg kell lenniök hamar: Ő pedig elküldvén azt az ő angyala által, megjelenté az ő szolgájának Jánosnak,
2. A ki bizonyságot tett az Isten beszédéről és Jézus Krisztus bizonyságtételéről, mindenről, a mit látott.
3. Boldog, a ki olvassa, és a kik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, a melyek megírattak abban; mert az idő közel van.
4. János a hét gyülekezetnek, a mely Ázsiában van: Kegyelem néktek és békesség attól, a ki van, a ki vala és a ki eljövendő; és a hét lélektől, a mely az ő királyiszéke előtt van,
5. És a Jézus Krisztustól, a ki a hű tanúbizonyság, a halottak közül az elsőszülött, és a föld királyainak fejedelme. Annak, a ki minket szeretett, és megmosott bennünket a mi bűneinkből az ő vére által,
6. És tett minket királyokká és papokká az ő Istenének és Atyjának: annak dicsőség és hatalom mind örökkön örökké! Ámen.
7. Ímé eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt, még a kik őt által szegezték is; és siratja őt e földnek minden nemzetsége. Úgy van. Ámen.
8. Én vagyok az Alfa és az Omega, kezdet és vég, ezt mondja az Úr, a ki van és a ki vala és a ki eljövendő, a Mindenható.
9. Én János, a ki néktek atyátokfia is vagyok, társatok is a Jézus Krisztus szenvedésében és királyságában és tűrésében, a szigeten valék, a mely Páthmósnak neveztetik, az Isten beszédéért és a Jézus Krisztus bizonyságtételéért.
10. Lélekben valék ott az Úrnak napján, és hallék hátam megett nagy szót, mint egy trombitáét,
11. A mely ezt mondja vala: Én vagyok az Alfa és az Omega, az Első és Utolsó; és: A mit látsz, írd meg könyvben, és küldd el a hét gyülekezetnek, a mely Ázsiában van, Efézusban, Smirnában, Pergámumban, Thiatirában, Sárdisban, Filadelfiában és Laodiczeában.
12. Megfordulék azért, hogy lássam a szót, a mely velem beszéle; megfordulván pedig, láték hét arany gyertyatartót;
13. És a hét gyertyatartó között hasonlót az ember Fiához, bokáig érő ruhába öltözve, és mellénél aranyövvel körülövezve.
14. Az ő feje pedig és a haja fehér vala, mint a fehér gyapjú, mint a hó; és a szemei olyanok, mint a tűzláng;
15. És a lábai hasonlók valának az izzó fényű érczhez, mintha kemenczében tüzesedtek volna meg; a szava pedig olyan, mint a sok vizek zúgása.
16. Vala pedig a jobb kezében hét csillag; és a szájából kétélű éles kard jő vala ki; és az ő orczája, mint a nap a mikor fénylik az ő erejében.
17. Mikor pedig láttam őt, leesém az ő lábaihoz, mint egy holt. És reám veté az ő jobbkezét, mondván nékem: Ne félj; én vagyok az Első és az Utolsó,
18. És az Élő; pedig halott valék, és ímé élek örökkön örökké Ámen, és nálam vannak a pokolnak és a halálnak kulcsai.
19. Írd meg, a miket láttál és a mik vannak és a mik ezek után lesznek:
20. A hét csillag titkát, a melyet láttál az én jobb kezemben, és a hét arany gyertyatartót. A hét csillag a hét gyülekezet angyala, és a mely hét gyertyatartót láttál, az hét gyülekezet.
Member
Gold: 6,440.13
Oct 30 2008 03:17pm
Quote (CsokottReturned @ Thu, Oct 30 2008, 10:13pm)
persze, csak az a baj hogy engem sosem érdekelt hogy más zenészek miről mit gondolnak. én karakán ember vagyok, ami tetszik tetszik, ami nem nem. és pont.  még régebben mikor volt Laney soundom 4X12es greenbackekkel próbaképp rákötöttük egy jóbarátom rickenbackerét...hát nincs az az ampeg ami annál szebb hangot produkál

Dehogynem. Egy talicska feltüzelt bélműködésű aprómajom fingszele, ami pajkosan kergetőzik fogaid körül és megkongatja a jövők dörmögő zenéjét öblös szájuregedben visszhangozva.
Egy cserháti asszonylopó betyárnótából idéztem.
Member
Gold: 3,000.00
Oct 30 2008 03:17pm
Quote (anyd @ Thu, Oct 30 2008, 10:16pm)
Unalmas hogy bepostolsz egy csomo szöveget amit senkise olvas el

vouch
viharmártás stfu vagy stfuoltatlak el
Go Back To Magyar Topic List
Prev1242526272858Next
Closed New Topic New Poll