Quote (kopasz007 @ Jul 3 2013 06:44am)
Aki nemtud kijutni silverből/bronzeból az oda is való.
end of story
botlane 10percnél 0-10ben van, toppon már az inhibitort üti az enemy ad heimerdinger top, akit nem tud feltartani az elisünk, a junglerünk az életéért küzd az erdőben, örül, hogy nem hal bele a farkasokba, mert ap runákat hozott, én meg örülök, ha tartani bírom midet, mert ofc az enemy jungler csak engem gankel, mert én nem vagyok fogyatékos
ez gondolom az én hibám, hogy elveszítjük
a legutóbbi meccsem : xin jungle, leütöm kéket, megyek pirosra, látom hogy ott van nunu, pingelek, hogy jöjjön a mides meg a toppos, elkezdem ütni, kergetem, már beérünk baron elé, majdnem meghal, erre megjelenik az enemy mides és toppos és rámszarnak
nézem a minimappot : én midesem és topposom maradt farmolni
elvesztettem kéket, amíg halott voltam a jungler visszament és elvitte a pirosat is, mert basztak segíteni bármit is
mondom ok
visszamegyek, farmolok 2 percet, lvl 3, megyek midre gankelni, pingelek 3x, hogy megyek, lux elkap, megjelenik enemy jungler is és megbasznak. mondom wtf, a mi midesünk ezalatt full hpval manával a torony alatt farmolt
aztán ofc jön a OMG NOOB XIN, WTF. mondom még 1 szó és kilépek. TROLL. alt + f4, csá