Quote (Vismajor @ 9 May 2012 09:23)
lótúrót, 182 magas vagyok és ehhez 80 kiló, ami nem igazán izom

hájas keci vagyok,d e sztem még menthető
Ezért gondoltam úgy, hogy hétfő+szerda3péntek kondi nap, kedden csütörtökön meg hétvégén eljárnék úszni/futni
A kardiotól fogyok a konditól meg izmosodok, 1-2 hét és egy álat leszek(tudomh nem :D)
Fogyni csak ugy tudsz(zsirt) ha "dietazol". Ha nem dietazol es az edzes miatt meg tobbet eszel akkor puffancs szar leszel. Inkabb azt ajanlom, hogy minden nap jarjal kondiba, hogy a metabolikus folyamatok ne alljanak le a pihenonapokon,
napi 3liter viz!, cukor meg zsir szinte 0. Cukrot a gyumolcsok meg zoldsegek miatt ugysem tudod nullazni de pl a fagylaltot egy tabla tibivel oblitem moka felejtos. Zsir meg inkabb a vitaminok oldodasahoz szukseges de az sem az etkezesi serteszsiros kenyer vegeta meg 2 szal ujhagyma formajaban kell betaplalni a szervezetbe. Napi 5 etkezes kis adagokban ez kibaszott fontos ha eredmenyeket akarsz elerni. Edzes elott c vitamin 500mg vizben oldava esetleg ha penzt is szeretnel befektetni L-Carnitine. Ha elkezdi az ember a fogyokurat ajanlatos vmi vitamint is szednie mert az evek soran rarakodott zsir leadasakor felszabadulnak az abban tarolt mereganyagok is. 4 het amig magadon eszreveszed a valtozasokat 8 het mulva a hozzad kozel allok is. hajra

inb4 faszsag, takaroggy