Quote (Fej @ 2 Jul 2014 22:57)
ja, hat ez igy jo nagy faszsag, gondolom ezt te is tudod
mindenestre nem tudom ti lattatok-e, ide is beirtam mikor eloben lattam, mlgn scarlett bo3-ban drg ellen valtott egy meccsig protossra (gondolom az is volt a celja, h megmutassa mekkora vicc az a faj), majd egy 4 gateel siman megverte drgt aki 3 hatch before poolal nyitott
egy foreigner zerg megveri offrace a gsl bajnokot, tok balanced a game
/e: amugy drg scoutolta is, abszolut nem volt offguard, csak hat protoss unit, good unit
na Bali,akkor mondj nekem baszottjó terranokat Marun és TaeJan kívül..nincs! /e: max még bbyong de ő is mindenképpen a két állat után.
tényleg kurvaszar a terran,kb amilyen versenyen elindul azt megnyeri...úgy hogy 1setbe nem kap ki.(code-sbe is ownolná a játékosok 90%át) most mondhatod supernovát meg innovationt de szerintem felesleges mert egyik se ért el semmit egy sima r32 code-s nél több mint fél éve.
a scarlett meccsről meg annyit hogy 100ból 99x kivédi a drg lábbal, ez most az az 1eset volt..nem beszélve arról hogy mi a faszom ez hogy egy main eventen racet vált bo3ba,csak déregé túl rendes ahhoz hogy bármit is rageljen. eleve zerg ellen készült fejbe,alig zavarhatta össze..etc Nem is értem ezt az egészet most mi hozta ki belőled..a Classic is megérdemelten nyert kikúrt jó játékkal bo7be egy top3 zerg ellen.
Quote (Fej @ 3 Jul 2014 00:20)
fergekkel nem jatszom max ha fizetnek erte, legyen a tet 20k magyar forint, levi biztos lestreamelne, az meg hogy holnap raerek-e, majd csak holnap fog kiderulni
amugy nevetseges vagy, felhozod h megvertel egyszer 100 gamebol, amit kb en adtam oda neked
:DDDD azt a meccset szerintem sose fogom elfelejteni az akilonon!
This post was edited by Edem on Jul 2 2014 07:08pm