Quote (Xrd @ May 9 2012 09:48am)
heti 2x úszok, 2-3x futok, és mindenhová biciklivel járok ( napi 12+km), az étrenddel vannak gondok, sokszor nem bírom megállni, hogy ne egyek.. stb.. kéne valami rendes étrend, amit tudok követni, csak hát találni kéne, meg, hogy ne kelljen 20000000ft legyen a napi büdzsé, hogy csak csirkemell minden napra, ami amúgy 1500ft/kg.. szal érted.. : D
nyar elott amikor "fogyni kene" a kovetkezot szoktam csinalni: rohadtul ellentetben all azzal amit tanacsolni szoktak, de nekem ez mukodik. ezt szorgalmi idoszak utan tudom csak csinalni, ha van vmi melo az bezavar, de ez van.
nem reggelizek, es olyan delutan ketto magassagaig nem eszek semmit. ez ilyen cefet melegben nem esik nehezemre
elmegyek futok 5-6 kmt. elso felet egyben, lassan, utana vagy sprintek, vagy 200 lepesenkent fekvo, vagy valami mas hogy a tudomet kinozzam. vegen fekvo, hasazas, nyakazs, gugolasok meg hasonlok, aztan uszok a soroksari-dunaban vagy 15-20 percet.
eztan elsetalok a kinaiba, ami megint van vagy 3 km, es eszek vmi csirkes patkanyhust.
vacsorara eszek meg egy liter tejet meg ket zsemlet, vagy vmi zoldseget+zsemlet.
meg hetenete ketszer jarok edzeni, kemeny 3-4 oras baranta edzesek. nemreg voltam egy ideje eloszor, es 4 napig fajt mindenem, mint akit osszevertek 8D