Quote (kuzdithom @ 31 Mar 2014 18:02)
nagytöbbségben egyetértek én is azzal, hogy ha tanulsz, akkor át lehet menni bármiből, de a BME-n nagyon sokszor tisztán szopatásból nem engedtek át/kaptam rosszabb jegyet.
volt hogy zhn 0.05 pont hiányzott a ketteshez (és nem 1 pont volt a max), és nem adták meg. teljesen abszurd az egész... egy előadó egyszer telitorokból ordított velem, mert félévközben megváltoztatta a követelményeket, amiről nem szólt, és a vizsgaszabályzatnak is ellentmondott, de én mégis elmentem vizsgázni. ennél az utóbbinál végül nekem lett igazam. én a BSc-re 1 évet húztam rá, ami szerintem átlagosnak mondható, és sajnos közben túl sok ilyet kaptam, ahhoz, hogy az összes kedvem elmenjen a mesterképzéstől, pedig szerintem az erősebb középmezőnyben voltam végig. szóval ha megkapom valaha az MSc diplomám, akkor nem a megszerzett tudást fogom látni benne, hanem a végtelen mennyiségű geciséget, amit lenyeltem, és 2-3 tanáromra fogok szívesen visszaemlékezni. </cry> </offtopic?>
Kuzdithom szomorú története a felsőoktatásról.
Btw átérzem a helyzetet, tudom hogy nem annyira releváns, de középsuliban mindig szívattak minket, de kb csak a mi osztályunkat, minden szart mi csináltunk és mindig mi voltunk a bűnbakok mindenért és mindig minket baszogattak ha volt valami..