Quote (bbaallaaggee @ May 9 2012 09:26am)
hát elég régen voltam konditeremben, de én ha futottam akkor mindig gyúrás után futottam. átmozgatott, lerázott. előtte futni sztem fasszág. megindokolni nem tudom értelmesen, csak kurva szar lihegve izzadtan befeküdni a fekvenyomópadra.
Quote (daneeka10 @ May 9 2012 09:21am)
nem szerencsés gyúrás előtt leszedálnia magát az embernek ilyenekkel szerintem meg vis akár kihagyhatná az egész cardio részt a picsába, gondolom inkább hízni akar mondjuk nem tudom mennyire skinnyfat
mint irtam akkor kell futni ha nem latvanypeksegnek edz
ha csak azt szeretne h 50es karja legyen, de a masodik emeleten mar a seggen vegye a levegot es ne birjon gerincserv nelkul dolgozni egy delelottot, akkor csak annyira kell bemelegiteni hogy ne seruljon le edzes kozben. akkor szedje a porokat, igya az energia italt, szakitsa szet az izmait.
de ha hasznalni is szeretne az izmait, akkor kell a kardio(tobbek kozott). nem lihegve izzadtan 0 vercukorral kell a fekvenyomo padra fekudni, eleinte felorat ugysem fog tudni lefutni. mindenkinek van egy sebessege, amivel kenyelmesen kitud futnia vilagbol, nem megolnie kell magat hanem atmozgatni, szoktatni a tudejet a megterheleshez etc