Quote (jarabekg @ 7 Jun 2015 01:24)
tudtam, hogy van győrött valami suli, csak azt hittem hogy olyasmi mint a műszaki főiskola kecskeméten, ahol a merci csinálja ugyan azt mint az audi
És most kurvára nem arról beszélek, hogy BME>all, hanem arról hogy a BME is elég fos nemzetközi viszonylatban, aztán ezeket a vidéki sulikat is feltöltik mindenféle színvonaltalan szakkal a nulla emberanyagból, lenne annak a pénznek jobb helye is a felsőoktatás büdzséjében. (Persze nem ettől venném el a pénzt először nyilván, csak szerintem elég tarthatatlan idióta helyzet, ami nem jó senkinek).
Persze ez a szegregált közoktatás hibája is, nem is tudom mióta nincs vidéki középsuli a top 10-ben, aztán vidéki tehetséges diákok nagyrészét így is felszívja pest.
De azért bőgjetek csak.
egyebkent hot mindegy hol vegzed el, aki videken vegzi el a szakot az tobbnyire videken is fog dolgozni, ott meg a kutyat nem fogja erdekelni, hogy ez most nem bmes diploma
nemzetkozi viszonylat meg senkit nem erdekeli, mert ugyis szar a bmes diploma is, ahogy mondtad te is, de meg igyis fogsz munkat talalni, masreszt meg azert nem mindenki akar elmenni az orszagbol.
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 7 2015 01:01am