Quote (mikroman @ 19 May 2011 12:50)
Ha mutával ennyire sikerül letarolnia, akkor picit sokat hagytad játszadozni/terjeszkedni. A muta sok-sok gázt igényel. A terarnnál meg alig van komoly gáz igéynes egység. A viking az nem rossz, de akkor már gyárts párhuzamosan thort is párat a kavicsot meg verd el marinera. VAgy thor + mass marine némi medievac fedezettel. Viking az biza' nem egy erős countere a mutának. Sőt. Inkább mutakaja az. Arra jók, hogy a marine horda fölül lőjjék a légieket vagy lenyesegessék az elkóborolt overeket/kisebb muta felhőket
Persze lehet mindent jól csináltál, csak az ellen volt briliáéns. Dobj fel valahova egy repet! csak hogy tudjam hogy kell zerggel játszani.

valahova a sarokba a szigetre expelhetett a játék elején, mert midgame amikor mentem támadni nem volt a natural expjén semmi
gondolom a spiret is oda baszta le, az elején meg nem volt ahhoz manpowerem még h ott zaklassam
de amúgy igen valószínűleg ott volt a baj h nem thorokat csináltam, de igazából csak annyi volt a szerencséje hogy jól eldugta és gyorsan csinálta, ha látom előre akkor hozok thort, de mivel csak azt láttam h roachokat hoz meg banelingeket ezért volt 3 rax...
(sajna nem mentettem el a replayt egy ilyen ragequit után^^)
This post was edited by Cpt_Ghost on May 19 2011 06:22am