Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:48am)
Nem az én statisztikám, hanem a hivatalos. Nincs mese, uram, akkor mi agyhalottak vagyunk, további szép napot!

A többletdamnak én se láttam semmi értelmét anno. Most vagy legyen több HP-ja, vagy sebezzen többet, de nem a kettő egyszerre. MF-osztódás. Eddig is volt mf-leech, ezután is lesz, csak most már nem lesz elég annyi, hogy xy nem tud ölni, ő csak az mf-et adja a partyba. 4 db dmg+mf kari sztem kb. ugyanolyan átlagot fog adni, mint 2 dmg + 2 high mf leecher, csak így igazságosabb, mert legalább mindenki "dolgozik".
A skill balance D2-ben is hónapokig húzódott, pl. a ww-t egészen 1.07-ig nerfelték folyamatosan. Ez érzékeny dolog, nem lehet összecsapni. Valszeg dolgoznak rajta, csak tovább tart, mint ezzel párhuzamosan, lejjebb vinni a monster global HP-t, hogy addig is legyen valami a népnek.
skill balancet nem lehet összecsapni
hát azért sikerült, pl mikor van 2 ugyanolyan skillje 2 karinak (dh smoke screen wd spirit walk) és az egyik 1.5 sec cd a másik meg 15 sec
vajon mit érezhetett aki összeállitotta a skilleket
az egész játék össze van csapva, nem csak a skillezés, mindenhol kibaszott sok bug, és nem csinálnak ellene semmit
van olyan item, amit nem lehet megtalálni a játékban, május ota sirnak miatta, merthogy kell 1 achihoz, de azota basztak foglalkozni vele
?
?
?
mfet meg nem értem, miaz hogy már nem elég annyi hogy vki csak mfet ad
épp ezaz, hogy a life nerffel most már elég ha csak mfet ad.. 1 kari végig megy mindenhol, viszi magával multiboxban a 3 mf karit aztán ohhi 3*400 mfes lootok